Begoniaslingan 30

Begoniaslingan 30

Slutpris

4 400 000 kr


Rosenängarna— Bro— Upplands-Bro

Begoniaslingan 30


Slutpris
4 400 000 kr

Rosenängarna— Bro— Upplands-Bro

Mycket fint hus med låg energiförbrukning!

NYTT PRIS, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING!
Välkommen in i detta fina hus som är byggt år 2016 och har låg energiförbrukning, vilket är både hållbart och kostnadseffektivt! Köket från Vedum är modernt och stilrent, med en bänkskiva i mörk kulör som skapar en elegant kontrast mot de vita köksluckorna. Dessutom finns det en praktisk matplats i direkt anslutning till köket, perfekt för måltider och umgänge.
I vardagsrummet finns en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet tar du dig direkt ut till den fina altanen i härligt solläge.
Badrummet på nedre plan är helkaklat med badkar och handfat med kommod. Det finns även en groventré utrustad med tvättmaskin och torktumlare.
På ovanvåningen har det gjorts en ombyggnad vilket har skapat fyra sovrum och utöver det finner du även ett rymligt allrum. Detta ger dig gott om utrymme för hela familjen! På övre plan finns även där ett helkaklat badrum med duschväggar av glas.
Med carport och uppfart på framsidan, kan du enkelt parkera intill huset.

Huset är beläget med bara ett stenkast till närmsta förskola samt busshållsplats som tar dig till Bro station på ca 6 minuter. I Bro finner du bland annat Willys, Ica nära, matöppet, apotek, äventyrsbad, restauranger, gym m.m.
Barnvänligt område med flertalet lekplatser i närheten.

Välkomna på visning!

Besiktningsprotokoll finner ni under fliken "dokument" (Punkterna som noterats vid besiktningstillfället är åtgärdade)


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
24 340 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Kungsängen

Denna kedjehus på Begoniaslingan såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Begoniaslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.