Bokstigen 34 / Råby Bro / Bro / Upplands-Bro

Här kommer Du inte bara att bo - Du kommer att leva här!

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea
176 kvm
Driftkostnad
39 000 kr/år
Tomtarea
743 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-03-16
Bostaden är såld!

Denna villa på bokstigen såldes av oss 2020-03-16. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på bokstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råby Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset för alla, och samtidigt! Var beredd på att här kommer sommarfesten, kräftskivan, studentmottagningen och midsommaren med hela smala släkten utspela sig! Med sin rymd, stora lantliga kök, fräscha badrum, härliga umgängesytor både ute och inne kan klockan bli rätt sent också. Och då kan man väl lika gärna stanna kvar och bada i den fullvuxna poolen eller glida över till spabadet för lite bubbel. Övernattning då? Jo, det finns gott om plats i huset med sina fem sovrum! Dagen efter kan det vara läge att ta en uppfriskande promenad i det vackra och mycket lugna närområdet för att sedan komma in igen och uppdatera sig om världsläget via den snabba fiberanslutningen. Efter det en avslutande lunch på altanen under tak där grillplatsen finns inom räckhåll. Tillhörande garage och carport intill huset. Besiktigat och energideklarerat - se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde i sommar medan pool-locket är öppet - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.