Gråbovägen 8 D / Håbo- Tibble / Bro / Upplands-Bro

Bra 2:a i fina omgivningar på landet!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 396 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gråbovägen såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Gråbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo- Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYTT PRIS 1 295 000! Sällan återkommande försäljning! Nu säljs en av endast fyra bostadsrätter i föreningen Brf Håbo Tibble Kyrkby! Bra planerad 2:a om 59 m² med genomgående planlösning, härligt ljusinsläpp från flera håll. Bra storlek på sovrum, vardagsrum med ingång till klädkammare, trevligt och ljust kök med stor matplats och duschrum med tvättmaskin. Rejäl balkong i anslutning till lägenhetens entré med vacker utsikt över grönska, nordvästläge med kvällssol. Inre reparationsfond om ca 14 683 kr som köparen fritt får disponera för renovering! Stort tillhörande förråd på gården, p-plats precis utanför entrén och cykelförråd finns. Brf Håbo Tibble Kyrkby har inte höjt månadsavgiften sedan 1991 och har 2015 installerat bergvärme i huset. Lägenheterna ligger på våning två och hela entréplan hyrs ut till förskolan Håbo-Tibble (kommunal regi). Vackra omgivningar med närhet till natur, ängar, ridanläggningar och lite längre bort finns bad i Mälaren och Lejondalssjön. Notera att detta är en s.k. oäkta bostadsrättsförening. Flexibelt tillträde! Boendet för Dig som vill bo på landet och samtidigt ha ett lättskött hem - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.