Mariedalsvägen 21

Mariedalsvägen 21

Slutpris

3 450 000 kr


Mariedal— Bro— Upplands-Bro

Mariedalsvägen 21


Slutpris
3 450 000 kr

Mariedal— Bro— Upplands-Bro

Välkommen till skogens unika pärla!

Sökandet är över, för dig som letar efter ett lugnt och naturskönt boende, med ett unikt hus i souterräng i det attraktiva Mariedal med en gedigen gäststuga på tomten. Huset har sin egna melodi där du möter en charmig byggnad med ett modernt inre. Ett öppet kök (2018), ett helkaklat badrum med golvvärme samt tre generösa sovrum. Ett väl underhållet hus med bergvärme nyligen installerat med genomgående vattenburen golvvärme för hela huset med undantag från badrummet, som har golvvärme via el. Huset är besiktigat! Parkeringar för 6 bilar. Läget mot skogen ger en vacker vy att skåda från både den överplanens fönster och altanen som får njutas i fred. Mariedal är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort och motorvägen både norr- och södergående likaså. Varmt välkommen!


Boarea/biarea
ca 106/5 kvm
Driftkostnad
26 535 kr/år
Tomtarea
1 479 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Mariedalsvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Mariedalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.