Mariedalsvägen 21 / Mariedal / Bro / Upplands-Bro

Välkommen till skogens unika pärla!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
ca 106/5 kvm
Driftkostnad
26 535 kr/år
Tomtarea
1 479 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Mariedalsvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Mariedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sökandet är över, för dig som letar efter ett lugnt och naturskönt boende, med ett unikt hus i souterräng i det attraktiva Mariedal med en gedigen gäststuga på tomten. Huset har sin egna melodi där du möter en charmig byggnad med ett modernt inre. Ett öppet kök (2018), ett helkaklat badrum med golvvärme samt tre generösa sovrum. Ett väl underhållet hus med bergvärme nyligen installerat med genomgående vattenburen golvvärme för hela huset med undantag från badrummet, som har golvvärme via el. Huset är besiktigat! Parkeringar för 6 bilar. Läget mot skogen ger en vacker vy att skåda från både den överplanens fönster och altanen som får njutas i fred. Mariedal är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort och motorvägen både norr- och södergående likaså. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.