Ståltrådsvägen, 16

Ståltrådsvägen, 16

Slutpris

3 075 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen, 16


Slutpris
3 075 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Möjlig trea med sociala ytor i toppenförening!

- Genomgående smakfullt renoverad
- Lågt belånad BRF
- Generös takhöjd om 2,70
- BRF äger marken
- Parkeringsplats finns (med laddstolpe)
- Minimal insyn
- Stamrenoverat badrum från 2016

Nu presenteras en optimal tvåa på attraktiv adress som är helt inflyttningsbar utan behov av renovering. Lägenheten har en inbjudande hall med ingång till övriga rum. Ett välplanerat, socialt och öppet kök med mycket förvaring, köksö och stora arbetsytor gör det enkelt att ha gäster över på middag. Här kan man även dela av rummet för att skapa en 3 rok (se alternativ planlösning). Vidare finner ni ett insynsskyddat vardagsrum med härligt ljus då fönster vetter mot sydväst till ett lummigt och grönt område utan andra hus i vägen. Badrummet är stambytt 2016 och har golvvärme och tvättmaskin. Slutligen erbjuds ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring längs vägg med möjlighet att även rymma både dubbelsäng och mindre hemmakontor.

Brf Ståltråden 1 är en stabil förening med goda lokalintäkter, en hyresrätt kvar och flera parkeringsplatser. Här kan ni under sommartid (såklart även för vinterbadare) gå ner till badbryggan direkt från lägenheten och ta ett dopp. Cirka 5 minuter bort finner ni Johannesfred tvärbana som tar er till Alvik och sedan in mot city med tunnelbana eller vidare mot Solna Centrum.

Anmäl dig gärna till visningen!
Linn Johansson Mäklarhuset


Boarea
57 kvm
Avgift
2 806 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2022-06-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.