Broderivägen 17a

Broderivägen 17a

Slutpris

3 050 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Broderivägen 17a


Slutpris
3 050 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

Områdets mest unika bostad med en otrolig takhöjd och fönster i fyra väderstreck!

- 3,20 meter i takhöjd ger ett fantastiskt luftigt intryck, måste ses på plats!
- Bostadsrätt med mycket låg avgift ger dig möjligheten till en väldigt rimlig boendekostnad.
- Nyproducerat från 2018, här är det bara att flytta in, fina ytskikt och fräscha vitvaror möter dig när du besöker bostaden.
- Radhuskänsla med egen entre' några trappsteg upp från en lugn återvändsgata.
- Fri insynsskyddad känsla från kök, vardagsrum och sovrum som ligger en våning upp från gården eftersom huset är byggt i souterräng.
- Ljus och fin gavellägenhet med fönster i fyra väderstreck som möter ljuset och grönskan utanför.
- Sovrum i etage med påkostad glasvägg gör att bostaden sticker ut och den fjärrstyrda mörkläggningsgardinen gör att du sover gott om natten.
- Stor stabil förening som äger marken, har 6 hyresrätter kvar och en välskött ekonomi ger dej ett tryggt boende.

Ett boende utöver det vanliga! Nu finns en sällan skådad möjlighet att förvärva denna unika lägenhet med egen entré och fönster i fyra väderstreck på attraktiv adress. Bostaden har mycket som är värt att uppskatta så som en härlig uteplats där du kan njuta av morgonsolen, optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam samt en otrolig rymd tack vare ljusinsläppet och gavelläget. När du kliver innanför dörren finner du en välkomnande hall, luftigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot det sociala köket. En halvtrappa upp ligger det härliga sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger i ett ostört läge med grönskan precis utanför. Detta är ett otroligt hem att trivas i!

Bostaden tillhör Brf Knypplerskan 4, en stor och stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar under åren och som erbjuder låga avgifter. Föreningen äger dessutom marken, har kvar 6 hyresrätter som en dold tillgång samt har en låg belåningsgrad. Tidigare år har även föreningen haft avgiftssänkningar. Enligt uppgifter från föreningens hemsida ska dem amortera ett minibelopp om 20MSEK. (Se info under dokument "Protokoll Årsstämman 2023" på deras hemsida). Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd och för de bilburna finns det 20 parkeringsplatser som man kan hyra för 300kr/mån, 8 med el och 12st utan el.

Här bor ni i perfekt läge mellan Brommaplan och Åkeshov som erbjuder goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk. Vidare bor ni här i en stabil och solid förening som äger marken, har tidigare erbjudit på avgiftsfria månader, 6 hyresrätter kvar, genomgått flertalet renoveringar samt har 20 parkeringsplatser.

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren - 073-3668170


Boarea
54 kvm
Avgift
2 133 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Broderivägen såldes av oss 2023-10-04. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Broderivägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.