Attundavägen 1b

Attundavägen 1b

Slutpris

8 750 000 kr


Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

Attundavägen 1b


Slutpris
8 750 000 kr

Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

FAMILJEIDYLL I POPULÄRA BROMMA KYRKA MED SOLIG TOMT I SYDVÄSTLÄGE

På Brommas solsida, i en av de eftertraktade husen på Attundavägen ligger detta hemtrevliga bostadsrättparhus. Här njuter ni av sol hela dagen på den stora altanen belägen i sydvästläge med plats för flera olika sittgrupper!
Härliga öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum, vackra ljusbetsade golv, fyra sovrum i lugnt läge och tre fullt utrustade badrum är bara några av bostadens fördelar. Husen byggdes 2019 med många smarta och fina lösningar och harmoniska färg och materialval. Vackra detaljer som fönster från golv till tak mot din grönskande tomten är något utöver det vanliga.
Socialt kök med plats för upp till 4-6 sittande som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet där ni kan öppna upp altandörrarna helt mot baksidan för att få ännu större sociala ytor under sommarhalvåret. Plats för två bilar framför huset på uppfarten och en entré på sidan av huset som tar er direkt in i en stor hall med trappa upp till entréplan.
Ett mycket attraktivt boende i en välskött bostadsrättsförening med fina hus och god ekonomi belägen i omåttligt populära Bromma Kyrka!

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
84/72,6 kvm
Avgift
5 920 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna parhus på Attundavägen såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Attundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.