Klädesvägen 38

Klädesvägen 38

Slutpris

3 800 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Klädesvägen 38


Slutpris
3 800 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

EXKLUSIV GAVEL 3A HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG I SYDVÄST LÄGE MED MILSVID UTSIKT! PENTHOUSEKÄNSLA!

Unik sällan till salu mycket ljus gavellägenhet utan insyn med stora fönsterpartier i syd-väst läge högst upp i huset på våning 10 av 10. Penthouse känsla med soldränkt & rymlig balkong i bästa syd-väst läge med utsikt över föreningens innergård med swimmingpool och milsvid utsikt där vackra solnedgångar finns att skåda. Bostaden har en öppen och social planlösning med stilrena och exklusiva materialval och är ett boende på en högre nivå, i alla avseenden.

Nu saluförs denna magnifika gavellägenhet, ett exklusivt boende som höjer sig över mängden med en utsikt som slår det mesta! - Det är med stolthet jag kan presentera denna unika & exklusiva gaveltrerummare på våning 10 av 10, den högsta 3rok som Klädesvägen erbjuder. Här bor man med penthousekänsla! Detta är en trerummare för er som ställer höga krav på er boende och boendemiljö. Detta boende medför många fördelar utöver det vanliga och här har vi ett boende som inte lämnat något åt slumpen.

Lyxigt fullt utrustat kök med stilrena rostfria vitvaror och generösa arbetsytor. Utöver detta så finns det utmärkta förvaringsmöjligheter bakom stilrena köksluckor. Det trevliga köket delar en öppen planlösning med vardagsrummet som skapar en hemtrevlig och social känsla. Genomgående i lägenheten ligger ett fint och ljust trägolv i snygg kombination med stilrena och exklusiva materialval.

Bostaden disponerar även två sovrum med fantastisk utsikt som är smart placerade i bostaden och från master bedroom når man lägenhetens hjärta, balkongen! Denna utgör en naturlig förläning av sovrummet. Det smakfulla badrummet är utrustat med alla de bekvämligheter som kan önskas så som wc, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, golvvärme och spotlights i tak. Utöver detta bjuder bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier tack vare gaveläget och mycket förvaring i såväl garderoberna i hallen, såväl som garderoberna i sovrummen. Till bostaden hör ett externt förråd. Detta är ett boende utöver det vanliga, måste upplevas på plats! Här kan ni leva och umgås med de absolut bästa förutsättningarna!

Här bor ni mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad området har att erbjuda direkt utanför entrén. I trappuppgången finns en rymlig hiss.

Lägenheten tillhör Brf Bromma Tracks, en välskött förening som äger marken. Föreningen består av fem byggnader, ett tornhus på 10 våningar samt fyra lamellhus med 4 respektive 6 våningar med totalt 249 bostadsrättslägenheter. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel - och barnvagnsförråd, grovsoprum, gemensam innergård med pool, solterrass samt en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. För de bilburna finns 79 garageplatser under gården samt 47 p-platser utomhus för medlemmarna att hyra. Lediga platser finns!
Föreningen har en poolbil som medlemmar kan boka. Tvättstuga finns på Klädesvägen 40. Ett källsorteringsrum för el, glas, plast, metall och papp finns intill garaget. Föreningen har tecknat en fastighetsförsäkring hos Brandkontoret där också bostadsrättstillägg ingår. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Bostaden befinner sig ett stenkast ifrån Brommaplan som erbjuder ett rikligt utbud av kommunikationer och service. Här har ni tunnelbanans gröna linje som snabbt och enkelt tar dig till Stockholms City, flera busslinjer samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. I direkt närliggande service finner ni här restauranger, matvarubutiker, systembolag, gym, café, vårdcentral och tandvård. De som bor här uppskattar även den grönskande naturen med möjlighet till välbefinnande promenader och löpspår i exempelvis Judarskogens naturreservat eller runt Lillsjön.

Här bor ni på en högre nivå, i alla avseenden. Varmt välkomna hit för att uppleva det på plats!


Boarea
59 kvm
Avgift
4 513 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
10 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-03-14

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Klädesvägen såldes av oss 2023-03-14. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Klädesvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.