Holbergsgatan, 146 A

Holbergsgatan, 146 A

Slutpris

2 450 000 kr


Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

Holbergsgatan, 146 A


Slutpris
2 450 000 kr

Bromma / Blackeberg— Bromma— Stockholm

OPTIMAL 2A I TOPPSKICK MED STOR EGEN UTEPLATS I LUMMIGT LÄGE, SKULDFRI FÖRENING!

- Skuldfri förening
- En av Brommas mest stabila föreningar
- Stor uteplats i lummigt läge mot grönskan
- Flertal hyresrätter i föreningen (Dolda tillgångar)
- Stambytt badrum
- Familjevänligt och lugnt område
- Moderna och stilrena materialval
- Kök från Marbodal
- Öppen planlösning
- Parkettgolv
- Golvvärme i bostadens alla rum
- Diskmaskin & kombinerad tvättmaskin / torktumlare
- Spotlights
- Flexibelt tillträde
- Fri parkering i hela området
- Fantastisk innergård med grönska och grillplatser
- Alla stora renoveringar bakom sig
- Minuters promenad till natur, badplatser och Grimsta naturreservat

Det är med stolthet jag får presentera denna välplanerade och renoverade tvårummare med egen uteplats i natursköna Blackberg! Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör bland annat den soliga och rymliga uteplatsen ut mot grönskan och lekparker som nås via entrén, ett nyrenoverat och minimalistiskt kök i toppskick med diskmaskin som har gott om förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Vidare finns det ett stort och lättmöblerat vardagsrum som delar en öppen planlösning mot köket med plats för soffgrupp och annat önskvärt möblemang. Ett väl tilltaget sovrum med optimala förvaringsmöjligheter i skjutgarderober samt ett helkaklat och stambytt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Detta är bara några av bostadens alla fördelar!
Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor som präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. I bostaden ligger en genomgående ljus ekparkett med golvvärme, det finns även spotlights i varje rum!
Till bostaden hör ett rymligt förråd. Detta är en bostad som helt enkelt måste upplevas på plats!

BRF Engelsmannen är en äkta, skötsam och populär bostadsrättsförening som har otroligt god ekonomi då föreningen är helt skuldfri och har många hyresrätter kvar. Föreningen har två fantastiska innergårdar med grillplatser, nybyggda pergolas och belysning av träd. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är källarförråd, matkällare, cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningen har även en lokal som man kan hyra, se länk: https://www.hsb.se/stockholm/brf/engelsmannen/foreningen/foreningslokalen/
Föreningen har 8 stycken garageplatser som kan hyras för 927 kr/mån.
Kö idag! Föreningen har en informativ hemsida : http://www.hsb.se/stockholm/engelsmannen

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet eller Ängbybadet och dess båtklubb. Här finns flertal badklippor och grillplatser. Ett svårslaget bostadsområde med allt ni kan tänkas behöva! Du tar dig in till Kungsholmen och innerstan på ca 15 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Missa inte chansen att förvärva Blackebergs mest optimala 2a med uteplats, varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller möjlighet till privatvisning!
Tobias Willhardt - 072 341 27 18.


Boarea
57 kvm
Avgift
3 236 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
BV
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Holbergsgatan såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Holbergsgatan.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.