Masugnsvägen 88

Masugnsvägen 88

Slutpris

3 120 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Masugnsvägen 88


Slutpris
3 120 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Denna fantastiska, välutformade och unika tvårumslägenhet erbjuder en ljus och inbjudande atmosfär.

*Se tillvalslistan under dokument
*Räntegaranti*
*20 Kvm uteplats
*Förråd i källare



Bostaden är helt unik och finns endast i ett exemplar. Denna bostad är perfekt placerad med bara ett stenkast ifrån Bällstaviken och har en uteplats som ligger ovanför markplan. Detta ger en känsla av avskildhet och ger också minimal insyn. Uteplatsen är rymlig och sträcker sig upp till 20 kvadratmeter. Dess perfekta söderläge gör att den vetter mot föreningens grönskande gård, vilket ger möjlighet att njuta av solen och frisk luft på bästa sätt.
Lägenheten har stora fönster i söder och väst som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en öppen och trivsam miljö för sociala aktiviteter med familj och vänner. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter för att hålla dina ägodelar organiserade och undanplockade.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här hittar du även en smidig skjutdörrsgarderob för skor och kläder samt ett städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du även sovrummet som är ljust och luftigt och har en egen skjutdörrsgarderob.

Fortsätt in mot hemmets största rum där köket och vardagsrummet smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från stora fönster i två väderstreck. Samtidigt ger den smarta planeringen och vinkelköket gott om plats för både matlagning och umgänge.
Utanför breder den generösa uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Med sina 20 kvadratmeter i soligt söderläge blir den en given favoritplats för somriga bruncher och middagar när vännerna kommer förbi.

Till lägenheten hör ett förråd i källare om cirka 1,5 kvm

För mer information är du välkommen att höra av dig!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 104 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.