Adolfsbergsvägen 14

Adolfsbergsvägen 14

Slutpris

3 150 000 kr


Bromma— Stockholm

Adolfsbergsvägen 14


Slutpris
3 150 000 kr

Bromma— Stockholm

Kvadratsmart trerummare med solig söderbalkong, belägen i en välskött brf som äger marken!

**Av säljaren accepterat pris!**

- Optimal planlösning med stilrena ytskikt
- BRF Äger mark
- Trivsam balkong i underbart söderläge
- Genomgående ljusinsläpp, omgiven av grönska.
- Generös takhöjd
- Rymligt vindsförråd
- Låg avgift
- Går även att göra om till 2 rok
- Prisvärda parkeringsplatser i BRF
- Familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor och grönområden
- Perfekt läge nära Sundbyberg, kommunikationer, Bromma Blocks och mycket mer!

Jag är glädjande stolt över att kunna presentera denna ljusa och välplanerade trerummare belägen i det populära och trivsamma området Mariehäll. Här finns en rad fantastiska egenskaper som förtjänar att framhävas. En av höjdpunkterna är den underbara balkongen i soligt söderläge, med en härlig utsikt över föreningens grönskande gård.

Bostaden erbjuder ett stort och socialt vardagsrum, perfekt för både soffgrupp och matgrupp. De två rymliga sovrummen ger gott om utrymme för avkoppling och sömn. Det välutrustade köket imponerar med generösa arbetsytor, rikligt med skåpförvaring och en bekväm diskmaskin. Det fräscha badrummet är helkaklat och inkluderar även en praktisk tvättmaskin.

Tack vare bostadens generösa takhöjd och fönster i olika väderstreck strömmar ljuset in och skapar en luftig och ljus atmosfär. Det finns också möjlighet att omvandla bostaden till en öppen tvårummare, vilket ger en flexibel layout enligt önskemål.
Som en extra fördel medföljer ett rymligt vindsförråd som tillhör bostaden, vilket ger extra utrymme för förvaring av till exempel säsongsprylar eller övrigt ägodelar.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsannons en ljus och välplanerad trerummare med en underbar balkong i söderläge, rymliga rum och en flexibel layout. Ett perfekt hem i Mariehäll att trivas i.


BRF Segerhill är en skötsam förening som äger marken och som har en god erfarenhet av renoveringar och underhåll. Som medlem i föreningen har du tillgång till tvättstuga, cykelrum + barnvagnsplats i källaren, cykelparkering utomhus och en mycket trevlig uteplats på gården. Föreningen har även 21 parkeringsplatser som kostar 250 kr/mån att hyra.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel. Ett kort promenadavstånd bort finns även Bromma Blocks, svars butikssortiment som för närvarande expanderas i både utbud och variation.

Här är det bara att flytta in och börja trivas. Denna bostad vill ni inte missa!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 314 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Adolfsbergsvägen såldes av oss 2023-06-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Adolfsbergsvägen.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.