Arkitektvägen 47

Arkitektvägen 47

Slutpris

5 100 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Arkitektvägen 47


Slutpris
5 100 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

PÅKOSTAD TRERUMMARE MED EGEN UTEPLATS & TRÄDGÅRD I STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN!

ACCEPTERAT PRIS!
- STOR UTEPLATS & TRÄDGÅRD
- SMAKFULLA FÄRG & MATERIALVAL
- OMTYCKT FÖRENING SOM ÄGER MARKEN
- VARMGARAGE I HUSET
- STOR HISS

Äntligen finns möjlighet att förvärva en av områdets mest exklusiva och bästa trerummare med uteplats samt egen trädgård. Det är med stolthet jag nu presenterar denna magiska bostad om 72,5 optimalt planerade och stilfulla kvadratmeter! Här bor ni i ett populärt och eftertraktat område med härliga promenadstråk och med närhet till tunnelbanan.

Varmt välkomna till denna ljusa och väldisponerade 3:a i populära Abrahamsberg med grönskan precis utanför fönsterna. Genom säkerhetsdörren möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder er vidare in i bostaden. Stort och inbjudande vardagsrum med en social och öppen planlösning mot det smakfulla köket från Marbodal. Stort och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och önskat möblemang samt ett mindre sovrum. Otroligt fräscht badrum med allt man kan önska. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl paret som för den lilla familjen!

Lägenheten tillhör en otroligt välskött och stabil bostadsrättsförening med positivt kassaflöde som själva äger marken och garaget, d v s ej tomträtt och således ingen tomträttsavgäld. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Medlemmarna har tillgång till cykelförråd, barnvargsförråd och cykelgarage utomhus.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge vid Stora Mossens charmiga koloniträdgård och endast sju minuters promenad till Abrahamsberg centrum med mataffär, caféer, restauranger, gym och T-bana som tar dig till Odenplan på endast 12 minuter. Mysiga Abrahamsberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till vackra Ålsten och dess utbud av restauranger och butiker.

Kontakta gärna mig för mer information samt för att boka in förhandsvisning! Med vänliga hälsningar, Malou Maxe – Mäklarhuset 070-793 01 16.


Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-07-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Arkitektvägen såldes av oss 2022-07-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Arkitektvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.