Björkbacksvägen 36

Björkbacksvägen 36

Slutpris

3 050 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 36


Slutpris
3 050 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Välplanerad trea högst upp i huset - sällan till salu!

- Sällan till salu!
- Högst upp i huset
- Gavelläge
- Otroligt ljusinsläpp
- Stabil BRF

Äntligen finns chansen att bli nästa ägare av denna underbara, välplanerade trea på Björkbacksvägen 36! Det är sällan treorna i föreningen säljs och här erbjuds en hemtrevlig bostad högst upp i huset med både gavelläge och balkong i söder i högt läge bland trädtopparna. Lägenheten präglas av de vackra originalgolven, två bra sovrum, ett underbart ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och högt i tak. Du välkomnas in i en rymlig hall, har ett renoverat badrum precis intill med golvvärme. Vidare finner man ett stort kök med plats för matbord och gott om förvaring i skåpen. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, de vackra furugolven och högt i tak som ger en härlig rymd. Vidare når man balkongen i söderläge som blir till lägenhetens fjärde rum under sommarmånaderna. Lägenheten är bra planerad med de två rymliga sovrummen som rymmer både säng, garderober och eventuellt hemmakontor. Till lägenheten hör ett källarförråd!

BRF Förmannen är en stabil förening med belåningsgrad på 5 069 kr och med många av de stora renoveringarna bakom sig. Här är det enkelt att hitta parkering på gatorna utanför eller åka kommunalt via Johannesfreds tvärbana samt buss från gatan utanför. Föreningen har flertalet tvättstugor runt om och det finns även övernattningslägenhet och festlokal för alla medlemmar att utnyttja. Inom promenad/cykelavstånd finns Bromma Blocks med ett stort utbud av restauranger, butiker, matbutiker och gym samt så har man Bromma flygplats.

Hör av er för mer information till ansvarig mäklare.


Boarea
64 kvm
Avgift
5 710 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.