Byggmästarvägen 23

Byggmästarvägen 23

Slutpris

2 761 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Byggmästarvägen 23


Slutpris
2 761 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

OPTIMALT PLANERAD 2ROK I BÄSTA LÄGE!

- EKONOMISKT STABIL FÖRENING MED LÅG BELÅNING
- BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE
- ATTRAKTIVT LÄGE MED NÄRHET TILL KOMMUNIKATION
- GODA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER
- TILLHÖRANDE FÖRRÅD

Nu finns möjlighet att förvärva den här välplanerade 2:a på attraktiv adress! Varmt välkommen till denna trivsamma och sociala lägenhet med ett svårslaget läge och en välmående och stabil förening. Väl inne i bostaden möts man av en stor hall med mycket förvaring. I anslutning till hallen når man det ljusa och fräscha köket med goda arbetsytor. Komplett maskinpark med varmluftsugn, spis, diskmaskin samt kyl/frys. Stort och socialt vardagsrum med plats för stor soffa samt matbord, från vardagsrummet når man även bostadens härliga balkong i bästa solläge. Ett rofyllt sovrum med plats för fullstor säng. Goda förvaringsmöjligheter i form av två stycken klädkammare. Fräscht badrum i ljusa kulörer.

Perfekt läge med grönskande utsikt. Belägen endast 5 minuter från tunnelbanan. Ett extremt attraktivt, lugnt och tryggt boende med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig, såsom t ex bra mataffärer, välrenommerade bagerier/kaféer/restauranger, fräscha träningsanläggningar, olika serviceinrättningar, stora köpcentrum, lummiga parker, rogivande vatten, idylliska badplatser samt väldigt goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana, många bussar, flygbuss till/från Arlanda, Tvärbanan mellan Solna-Sickla och Nockebybanan mellan Alvik-Nockeby.

Välkommen att kontakta mig för mer information samt boka in förhandsvisning! Med vänliga hälsningar, Tobias Willhardt - 072-3412718


Boarea
44 kvm
Avgift
2 800 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2023-01-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Byggmästarvägen såldes av oss 2023-01-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Byggmästarvägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.