Drottningholmsvägen 376

Drottningholmsvägen 376

Slutpris

3 600 000 kr


Riksby— Bromma— Stockholm

Drottningholmsvägen 376


Slutpris
3 600 000 kr

Riksby— Bromma— Stockholm

SMAKFULLT RENOVERAD TRERUMMARE MED BALKONG I SÖDERLÄGE!

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för att boka in visning.

- Nyrenoverat badrum
- Optimalt planerad
- Balkong i bästa solläge
- Gavelläge
- Utmärka förvaringsmöjligheter
- Stabil förening med en låg belåningsgrad om endast 1 908kr/kvm
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg och Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city.

På Drottningholmsvägen 376 ligger denna oslagbara renoverade trea på 68 kvm med hemtrevlig planlösning och balkong i bästa solläge! Bostaden erbjuder en genomgående social planlösning och tack vare den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck så skapas här både rymd och ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett helkaklat, nyrenoverat badrum (2021), stort kök med gott om förvaring och arbetsytor. Här får ni även plats med ett större matbord för flertalet sittande. Vidare finner ni även två väl tilltagna sovrum samt en stor klädkammare. Den här bostaden vill ni inte missa!

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning. Till samtliga lägenheter hör ett stort källarförråd.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan eller abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
68 kvm
Avgift
4 151 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.