Johan Tillanders Väg 37

Johan Tillanders Väg 37

Slutpris

3 000 000 kr


Bromma— Stockholm

Johan Tillanders Väg 37


Slutpris
3 000 000 kr

Bromma— Stockholm

FANTASTISK 3A MED RYMLIG BALKONG I NATURNÄRA LÄGE!

- Rymlig balkong (grill tillåtes)
- Öppen planlösning
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Härligt ljusinsläpp
- Två sovrum
- Fri parkering i hela området
- Minuters promenad till natur, badplatser och Grimsta naturreservat


Det är med stolthet jag får presentera denna moderna trerummare på en attraktiv adress i familjevänliga Blackeberg! Detta är en trerummare för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö. Detta boende medför många fördelar utöver det vanliga. Till höjdpunkterna finns bland annat en stor balkong där man kan njuta av solens strålar större delar av dagen, här finns plats för balkongmöbler, grill samt växtlighet. Här finns även ett minimalistiskt fullt utrustat kök med stilrena vitvaror. Det trevliga köket delar en öppen planlösning med vardagsrummet och bjuder på generösa arbetsytor med stora arbetsbänkar. Detta skapar en hemtrevlig och social känsla som genomsyrar hela bostaden. Utöver detta så finns det utmärkt förvaringsmöjligheter bakom gråa och stilrena köksluckor. Från köket når man lägenhetens hjärta, balkongen! Detta utgör en naturlig förläning av köket under sommarmånaderna.

Bostaden disponeras även två sovrum som är smart placerade i olika delar av bostaden. Badrummet är utrustat med alla de bekvämligheter som kan önskas och är klätt i stora kakelplattor. Utöver detta bjuder på bostaden på ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och mycket förvaring i platsbyggda garderober. Här kan ni leva och umgås med de bästa förutsättningarna! Bostaden är dessutom belägen på en lugn gata och otroligt naturnära vilket sätter pricken över i:et för denna fina bostad!

Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet eller Ängbybadet och dess båtklubb. Här finns flertal badklippor och grillplatser. Ett svårslaget bostadsområde med allt ni kan tänkas behöva! Du tar dig in till Kungsholmen och innerstan på ca 15 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C.

Missa inte chansen att förvärva Blackebergs mest optimala 2a med uteplats, varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller möjlighet till privatvisning!
Med vänliga hälsningar, Alexandra Tyledal Mäklarhuset Bromma 0707 86 88 89


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 761 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.