Kamomillagatan 17

Kamomillagatan 17

Slutpris

3 230 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Kamomillagatan 17


Slutpris
3 230 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Underbar och välplanerad tvåa med inglasad balkong i västläge

Visning 6/3 kl 18:00

- Låg avgift!
- Optimalt planerad (inga felplacerade kvadratmetrar)
- Mysig och inglasad balkong i härligt västläge
- Genomgående ljusinsläpp
- Stabil förening med låga avgifter och goda lokalintäkter



Varmt välkommen till denna fantastiska och välplanerade tvåa i Annedal! Denna bostad är verkligen något alldeles extra. En av de mest imponerande funktionerna är den rymliga inglasade balkongen som bjuder på en härlig västlig exponering och är perfekt för trevliga sociala tillställningar. Balkongen har verkligen alla fördelar som behövs för att skapa en avkopplande atmosfär och blir en central del av bostaden.

Det generösa vardagsrummet är en fantastisk plats som inbjuder till mycket naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Rummet är rymligt och socialt planerat, vilket ger gott om utrymme för att rymma olika möbler och skapa en bekväm atmosfär. Här finns tillräckligt med plats för att placera en matgrupp där man kan njuta av måltider tillsammans, och det finns även utrymme för en bekväm soffa och en tv-möbel för underhållning. Den öppna anslutningen till köket skapar en sömlös övergång mellan dessa områden, vilket underlättar för socialt umgänge och samvaro.

Köket är lika stilrent som funktionellt, med ljusa köksluckor som ger en modern och fräsch känsla. Det svarta kaklet ger en elegant touch och bidrar till en snygg kontrast i köksinredningen. Här har man inte kompromissat på bekvämligheterna, eftersom köket är utrustat med alla nödvändiga apparater för att underlätta vardagen. En kyl och frys finns till hands för att förvara matvaror, medan en spishäll möjliggör effektiv matlagning. Dessutom ingår en praktisk mikrovågsugn för att snabbt värma upp eller tillaga rätter.

Sovrummet är en lugn och harmonisk tillflyktsort med tillräckligt med plats för en stor säng, sängbord och en rymlig garderob för förvaring av kläder. Badrummet är också väl tilltaget och innehåller både tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. Dessutom finns en praktisk klädkammare i bostaden där du enkelt kan organisera och förvara säsongsartiklar.
Hallen är öppen och välkomnande med en dedikerad avhängningsplats och en spegel för att göra det enkelt att ta hand om ytterkläderna.

Om du längtar efter att bo i den underbara stadsdelen Annedal, med direkt närhet till Sundbyberg C, ICA, Bromma Blocks och mycket mer, så är det här verkligen en pärla av en bostad som du inte får missa.te får missa.


Boarea
52 kvm
Avgift
2 116 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1.5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kamomillagatan såldes av oss 2024-03-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kamomillagatan.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.