Kamomillagatan 31

Kamomillagatan 31

Slutpris

2 550 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Kamomillagatan 31


Slutpris
2 550 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Välkommen till denna exklusiva tvåa på åtråvärda Kamomillagatan, ett stenkast från Mariehällstorget. Med genomtänkta ytor och stilfulla material erbjuder denna lägenhet ett oöverträffligt boende för den som eftersträvar både funktion och elegans.

Belägen på bottenvåningen med en egen ingång som genast för tankarna till en privat villa, hälsas du välkommen av en ljuvlig och vädrande atmosfär tack vare den generösa uteplatsens optimala och privata läge. Lägenheten präglas av ett luftigt och inbjudande vardagsrum som smidigt övergår till det moderna köket, komplett utrustat för både matlagning och praktisk förvaring. Dessutom finns ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för en dubbelsäng, förvaring i form av garderober samt en behändig arbetsyta. Badrummet imponerar med sin elegans, helkaklade väggar och vackert klinkergolv. Här finner du även den lyxiga bekvämligheten av både tvättmaskin och torktumlare, samt generöst med plats för förvaring.

Från lägenhetens ingång och uteplats finns gott om utrymme för både lounge-möbler och matgrupp, perfekt för sommarens middagar och kanske till och med lite trädgårdsodling.

Här bor du bekvämt i moderna fastigheter tillhörande den välskötta bostadsrättsföreningen Brf Basaren, känd för sin höga popularitet. Föreningen erbjuder en stor innergård med charmiga grönområden, idealiskt för både stora och små. Dessutom finns det källarförråd, cykelförråd, barnvagnsförråd och garageplatser till förfogande för föreningens medlemmar. På Kamomillagatan har du Mariehällstorget alldeles runt hörnet, med en bekväm tillgång till Ica-butiker, gym, restauranger och salonger. Mariehäll bjuder även på vackra grönområden, pittoreska promenadstråk längs vattnet och välutbyggda cykelvägar. Dessutom är du nära knutpunkten Sundbybergs kommunikationer och stadspulsen.

Det blir ännu bättre – Tvärbanestationen Travbaneplan kommer att öppna inom närmsta året som bara ligger kort promenadsavstånd från bostaden, vilket kommer att göra vardagen bekväm och smidig. Varmt välkommen att kontakta mig


Boarea
45 kvm
Avgift
3 073 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kamomillagatan såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kamomillagatan.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.