Klas Klättermus Gata 3

Klas Klättermus Gata 3

Slutpris

3 600 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Klas Klättermus Gata 3


Slutpris
3 600 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Socialt planerad gaveltvåa med stor & solig balkong i skötsam förening som äger marken!

- Gavelläge (fönster i tre väderstreck)
- Stor balkong i västerläge
- Möjlig 3 rok
- Öppen och ljus planlösning
- Diskmaskin, tvätt- och tork
- Externt källarförråd
- BRF äger marken och har intäkter från lokaler
- Unik möjlighet till boendeparkeringstillstånd!
- Mycket nära Sundbyberg och Bällstaån/Sundbybergs båthamn.

Det är ett sant nöje att få presentera denna välplanerade tvårummare i ljust gavelläge i en av områdets mest populära föreningar. Denna bostad har mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör en stor och solig balkong i västerläge, med plats för grill och utemöbler. Här finns även ett väldisponerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket.

Vidare finns här ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och stor skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet har både separat tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag. Bostaden präglas av ljus från tre olika väderstreck tillsammans med ljusa ytskikt. Utöver den goda förvaringen som finns i både hall och sovrum, tillhör här ett externt källarförråd (alla bostäder i området har ej detta).

BRF Linabergskajen är en mycket välskött förening som äger marken, amorterar regelbundet på sina lån (års 2020) samt har goda intäkter från 4 lokalutrymmen. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar har tillgång till är cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Utöver detta har man tillgång till 5 st p-platser och 60 st garageplatser. Som folkbokförd på denna adress har man dessutom rätt att ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms stad, vilket är ett unikum för området.

På denna adress drar man nytta av alla fördelar som Annedal/Mariehäll och närområdet har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden, Bällstaån, skolor och förskolor. Ett kort gångavstånd bort ligger även Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. På Klas Klättermus gata 3 råder heller inte någon genomfartstrafik, vilket gör det mycket lugnt vad avser biltrafik.

Missa inte chansen att köpa denna optimala tvåa på attraktiv adress!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 589 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-01-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Klas Klättermus Gata såldes av oss 2022-01-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Klas Klättermus Gata.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.