Knypplerskevägen 31

Knypplerskevägen 31

Slutpris

2 410 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Knypplerskevägen 31


Slutpris
2 410 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

LJUS & VÄLPLANERAD TVÅA PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

- Högst upp i huset
- Hörnlägenhet
- Tillhörande förråd
- Optimalt planerad
- Stor & stabil förening
- Låg belåningsgrad
- Lummigt och lugnt område med närhet till Brommaplan & tunnelbanan

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och charmiga 2:a högst upp i huset i populära Åkeshov! Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Köket är väl genomtänkt och har gott om förvaring och arbetsytor, stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob samt ett stambytt badrum. Bostaden ligger i ett insynsskyddat läge med grönskan precis utanför. Detta är bara några av bostadens fördelar. I källaren finns även ett rymligt förråd.

BRF Dynan är en stor och stabil förening som genomgått flertalet stora renoveringar och som dessutom har en låg belåningsgrad. Via föreningen har man tillgång till övernattningslägenhet, bastu, snickerirum och uteplats med grillmöjligheter. Utöver detta finns även tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd.

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (8 min bort) och Brommaplan (6 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Många av de boende i området uppskattar närheten till natur & Judarnsjön med mysiga promenadstråk och joggingrundor.

Varmt välkomna på visning!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 804 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Knypplerskevägen såldes av oss 2021-10-01. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Knypplerskevägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.