Krakel Spektakels Gata 1

Krakel Spektakels Gata 1

Slutpris

3 350 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Krakel Spektakels Gata 1


Slutpris
3 350 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvårummare med balkong i västerläge och glimt mot Bällstaån, belägen i skötsam brf!

- Stor halvinglasad balkong i västerläge mot gård och utsikt mot Bällstaån!
- Öppen och social planlösning med goda möbleringsmöjligheter
- Stilrena materialval
- Generös takhöjd och stora fönsterpartier med mycket naturligt ljus
- Diskmaskin + separat tvättmaskin och torktumlare
- Nära Bällstaån, Sundbyberg, Bromma Blocks och mycket mer!

Det är ett sant nöje att få presentera denna välplanerade tvårummare i hjärtat av omtyckta Annedal. Denna bostad är för dig som ställer höga krav på både ditt boende och boendemiljö!

Här finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna hör en öppen och ljus planlösning med många olika inredningsmöjligheter, ett stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor och skåpsförvaring, en rymlig halvinglasad balkong i västerläge med vattenglimt mot Bällstaån, ett stort sovrum med plats för bland annat dubbelsäng och skrivbord.

Utöver detta finns ett ljust och fräscht helkaklat badrum med golvvärme och all maskinell utrustning som man behöver för en enkel vardag. Lägenheten har även utmärkta förvaringsmöjligheter i förrådet/klädkammaren i hallen och garderobsväggen i sovrummet.

Brf Åparken är en välskött förening som har mycket pengar i kassan (årsredovisning 2020) och har amorterat ner lånen till låga nivåer med tanke på föreningens ålder. I föreningens hus finns en rymlig hiss och medlemmarna har även tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd och miljörum.

Här bor man i lugna och trivsamma kvarter. Precis intill porten ligger Bällstaån med sina trevliga promenadstråk. Inom kort gångavstånd finns även kommunikationer, restauranger, shopping och mycket mer. Annedal ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Man betalar alltså inte Sundbybergs relativt höga kommunalskatt utan Stockholms som ligger betydligt lägre.

Här är det nära till Marabouparken som tidigare blivit vald till Sveriges vackraste park och Europas näst vackraste park. Vid Bällstaån finns ett flertal båtplatser samt här erbjuds härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker. Ett kort gångavstånd från bostaden finns även Bromma Blocks, som har ett brett utbud av restauranger och shopping.

KOMMUNIKATIONER:
Promenadavstånd till T-bana, pendeltåg, tvärbana samt flertalet bussar vid Bällstavägen alternativt Sundbyberg Centrum. Utöver detta kommer bostaden även att ha endast några hundra meters avstånd till tvärbanans kommande Kistagren.

Missa inte chansen att köpa denna drömtvåa!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 044 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.