Kratsbodavägen 55

Kratsbodavägen 55

Slutpris

1 850 000 kr


Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 55


Slutpris
1 850 000 kr

Bromma— Stockholm

SMAKFULLT RENOVERAD 1:A MED EN FÖRSTKLASSIG PLANLÖSNING I EN VÄLMÅENDE FÖRENING

Varmt välkommen till denna stilfullt renoverade bostad med en otroligt lyxig känsla och genomgående påkostade materialval. Belägen på en attraktiv adress, där föreningen har en god ekonomi, låg belåning och äger marken.

Här erbjuds en förstklassig planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa vis. Moderna och enhetliga färgval, en öppen planlösning, vattenburen golvvärme i hela lägenheten, bra maskinell utrustning och tillgång till en grönskande uteplats mot gård. Här erbjuds ett boende som erbjuder det där lilla extra!

Vidare erbjuds här ett extremt attraktivt, lugnt och tryggt boende med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig. Med endast kort gångavstånd till bra kommunikationer i Sundbyberg når du City på 25 minuter.

Brf Trofastheten 1 är en skötsam och stabil förening som äger marken, har mycket låg belåning och har god erfarenhet av renoveringar och underhåll. Gemensamma utrymmen som erbjuds är tvättstuga, bastu, cykelrum, barnvagnsrum samt en gemensam grillplats.

Välkommen att kontakta mig för att boka visning! Med vänliga hälsningar, Tobias Willhardt - 072-341 27 18


Boarea
25 kvm
Avgift
1 299 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2022-10-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2022-10-24. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.