Kratsbodavägen 50B

Kratsbodavägen 50B

Slutpris

3 250 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 50B


Slutpris
3 250 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

2 rok med stor och unik uteplats!

Med stor glädje hälsar jag er välkomna till denna fantastiska bostad som är en riktig pärla. Belägen i det exklusiva bostadskomplexet The Bronze erbjuder den en privat och fri utomhusplats på 50 kvm som verkligen sticker ut från mängden! Här kan ni verkligen njuta av det bästa av båda världar.

Denna lägenhet genomsyras av hög kvalitet och en stilsäker design som imponerar. Det elegant designade köket från Ballingslöv/SMEG är en riktig dröm för matälskaren. Det förstklassiga badrummet erbjuder en lyxig och avkopplande atmosfär. Dessutom har ni förmånen att ha två stora och luftiga sovrum med gott om förvaringsutrymme. Här finns allt ni behöver för att trivas och leva bekvämt.

Den privata utomhusplatsen är verkligen något alldeles extra där terrassen smyger sig förtrollande runt hela bostaden och sträcker sig mot berget, vilket ger er en härlig utsikt samtidigt som insynen är mycket begränsad.
Här finns otaliga möjligheter att skapa er drömliknande utomhusmiljö. Stor nog att rymma en generös grillplats, en bekväm loungedel, matbord och andra möbler som gör det perfekt för mysiga grillkvällar med vänner. Med ingång från lägenhetens vardagsrum och sovrum blir den som en förlängning av ert boende och det ger er möjligheten att enkelt komma ut och njuta av frisk luft och vacker omgivning från båda rummen. En sådan bekvämlighet är ovanlig och ger en extra dimension till boendet.

Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik boendemiljö. Här kan ni njuta av högsta kvalitet, stilren design och en fantastisk utomhusplats. Missa inte chansen att göra denna oslagbara bostad till ert nya hem.


Boarea
48 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2,5 rum
Såld
2023-08-02

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2023-08-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Federiko Ortiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.