Limonitvägen 10 / Bromma - Beckomberga / BROMMA / STOCKHOLM

Ljus och stilren 3:a på 74 kvm!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 211 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Limonitvägen såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i BROMMA samt även på Limonitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Beckomberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! VISNING 19/2 kl. 14.45! Rymlig och stilren 3:a om 74 kvm med både en stor balkong och en fransk balkong. Fritt läge med fönster i flera väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Tilltaget vardagsrum i anslutning till lägenhetens alla rum samt högt och härligt fönster- och dörrparti som tar dig ut till den stora balkongen. Från balkongen har man utsikt över den gamla fruktträdgården med vackra äppel- och päronträd. Kök med goda arbetsytor och förvaring. Master bedroom med fransk balkong samt förvaring via klädkammare och garderob. Lättmöblerat sovrum som går att disponera som kontor eller sovrum och ett fräscht badrum med tvättdel. Bra förvaring finns i hela lägenheten via flertal garderober och en klädkammare. Bo i ett lugnt, växande område med närhet grönska, kommunikation och även flertal förskolor, skolor samt simhall.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration