Sök Meny
Såld

BROMMA - Bromma - Beckomberga / Limonitvägen 10

Ljus och stilren 3:a på 74 kvm!

FAST PRIS! VISNING 19/2 kl. 14.45! Rymlig och stilren 3:a om 74 kvm med både en stor balkong och en fransk balkong. Fritt läge med fönster i flera väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Tilltaget vardagsrum i anslutning till lägenhetens alla rum samt högt och härligt fönster- och dörrparti som tar dig ut till den stora balkongen. Från balkongen har man utsikt över den gamla fruktträdgården med vackra äppel- och päronträd. Kök med goda arbetsytor och förvaring. Master bedroom med fransk balkong samt förvaring via klädkammare och garderob. Lättmöblerat sovrum som går att disponera som kontor eller sovrum och ett fräscht badrum med tvättdel. Bra förvaring finns i hela lägenheten via flertal garderober och en klädkammare. Bo i ett lugnt, växande område med närhet grönska, kommunikation och även flertal förskolor, skolor samt simhall. Välkommen på visning!

BROMMA / Bromma - Beckomberga
Limonitvägen 10
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 4 211 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / BROMMA / Limonitvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.