Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / BROMMA - Bromma - Beckomberga / Limonitvägen 10

Ljus och stilren 3:a på 74 kvm!

FAST PRIS! VISNING 19/2 kl. 14.45! Rymlig och stilren 3:a om 74 kvm med både en stor balkong och en fransk balkong. Fritt läge med fönster i flera väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Tilltaget vardagsrum i anslutning till lägenhetens alla rum samt högt och härligt fönster- och dörrparti som tar dig ut till den stora balkongen. Från balkongen har man utsikt över den gamla fruktträdgården med vackra äppel- och päronträd. Kök med goda arbetsytor och förvaring. Master bedroom med fransk balkong samt förvaring via klädkammare och garderob. Lättmöblerat sovrum som går att disponera som kontor eller sovrum och ett fräscht badrum med tvättdel. Bra förvaring finns i hela lägenheten via flertal garderober och en klädkammare. Bo i ett lugnt, växande område med närhet grönska, kommunikation och även flertal förskolor, skolor samt simhall.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / BROMMA / Bromma - Beckomberga
Limonitvägen 10
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 4 211 kr/mån
Driftkostnad: 865 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / BROMMA / Limonitvägen