Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / BROMMA - Bromma - Beckomberga / Limonitvägen 10

Ljus och stilren 3:a på 74 kvm!

FAST PRIS! VISNING 19/2 kl. 14.45! Rymlig och stilren 3:a om 74 kvm med både en stor balkong och en fransk balkong. Fritt läge med fönster i flera väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Tilltaget vardagsrum i anslutning till lägenhetens alla rum samt högt och härligt fönster- och dörrparti som tar dig ut till den stora balkongen. Från balkongen har man utsikt över den gamla fruktträdgården med vackra äppel- och päronträd. Kök med goda arbetsytor och förvaring. Master bedroom med fransk balkong samt förvaring via klädkammare och garderob. Lättmöblerat sovrum som går att disponera som kontor eller sovrum och ett fräscht badrum med tvättdel. Bra förvaring finns i hela lägenheten via flertal garderober och en klädkammare. Bo i ett lugnt, växande område med närhet grönska, kommunikation och även flertal förskolor, skolor samt simhall.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / BROMMA / Bromma - Beckomberga
Limonitvägen 10
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 4 211 kr/mån
Driftkostnad: 865 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / BROMMA / Limonitvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.