Margretelundsvägen 84

Margretelundsvägen 84

Slutpris

3 715 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Margretelundsvägen 84


Slutpris
3 715 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TREA I STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN!

- Välplanerad och gott om förvaring
- Gavelläge
- Belägen i lugnt och trivsamt område
- Föreningen äger marken
- 17 hyresrätter kvar
- Hiss i huset
- Varmgarage finns i föreningen
- Tillhörande källarförråd
- Närhet till mälaren och kommunikationer

På Margretelundsvägen 84 ligger denna oslagbara trea på 62 kvm med hemtrevlig planlösning och inglasad balkong! Bostaden erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare den öppna planlösningen och fönster i flera väderstreck så skapas här både rymd och ett härligt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, smakfullt kök med plats för matbord och två väl tilltagna sovrum är bara några av bostadens fördelar. Utmärkta förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober i bostaden och ett tillhörande källarförråd.

Bostaden tillhör Brf Nipfjället 10, en stor och stabil förening med god ekonomi och som äger marken. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, gästlägenhet samt ett varmgarage. Föreningen har dessutom 17st hyresrätter kvar som en dold tillgång. Man har under åren amorterat flitigt på lånen och det är hög trivselfaktor bland de boende.

Här bor ni i en underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Runt knuten finns flertalet badplatser, promenad- och motionsspår samt båtklubb! Här bor ni även med närhet till Alviks torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Mvh Emma Bogren 073-3668170


Boarea
62 kvm
Avgift
3 133 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-01

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Margretelundsvägen såldes av oss 2024-03-01. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Margretelundsvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.