Masugnsvägen 82

Masugnsvägen 82


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Masugnsvägen 82Mariehäll— Bromma— Stockholm

Optimalt planerad trea precis intill Bällstaån!

- Räntegaranti via Skanska! (läs mer i ekonomiska planen)
- Garage i huset
- 5 min promenad till tvärbanan
- Smakfulla materialval
- Flexibelt tillträde

Varmt välkomna till denna ljusa och smakfulla trea på 69 kvm i populära Åstranden 5! Här erbjuds en perfekt trea med två bra sovrum med stora fönster, ett vackert badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. Köket är i direkt anslutning till vardagsrummet i en öppen och social planlösning där naturlig plats för matbord, soffa och tv-bänk får plats. Köket är från Marbodal med beige luckor i valet "Sand" som ger en naturlig och lyxig känsla till bostaden. Här finns gott om utrymmen i skåp och lådor samt fullstor diskmaskin och bra med plats på bänkar.

BRF Åstranden är en populär förening med tre punkthus precis intill Bällstaån. I föreningen ligger dessa 69 kvadratare på rad med söderläge från balkongen och har alla en omtyckt planlösning. Mellan husen finns två innergårdar där medlemmar kan grilla, sola eller umgås. Utanför går strandpromenaden längs Bällstaån som sträcker sig mot Sundbyberg och vidare in mot Bromma. I huset finns garageplatser att hyra (för nuvarande kort kö) samt två lokaler som hyrs ut externt. Miljörum, cykelförråd och källarförråd finns även! I Mariehäll bor du precis vid Karlsbodavägens tvärbana som snabbt tar dig till Alvik eller mot Solna Centrum. En kort promenad bort hittar du Sundbyberg centrum med massvis av trevliga restauranger, gym, matbutiker och övrigt man kan tänkas behöva. Åt andra hållet ligger Bromma Blocks.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 759 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering
Linn Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad