Snörmakarvägen 13

Snörmakarvägen 13

Slutpris

2 200 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Snörmakarvägen 13


Slutpris
2 200 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

Perfekt planerad 2rok i natursköna Åkeshov!

- Brf äger marken!
- Ekonomiskt stabil förening!
- Gavelläge och insynsfri!
- Öppen och social planlösning!
- Lugnt och tryggt område med mycket natur!

Välkommen till Snörmakarvägen 13, där vi erbjuder en underbar lägenhet med en yta på 42 kvm. Denna pärla ligger i gavelläge, med ett fantastiskt ljusinsläpp, högt upp och insynsfri!

När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och luftig atmosfär. Det öppna vardagsrummet och köket bildar en modern och välkomnande yta där du kan njuta av både avkoppling och matlagning. Det finns gott om plats för en bekväm soffa och en matplats där du kan samla vänner och familj.

Sovrummet är mysigt och erbjuder en avkopplande atmosfär för god sömn. Det finns även gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i stilrena kulörer.

Lägenheten ligger mycket bra till i området med närhet till bekvämligheter och service. Här har du tillgång till livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och andra nödvändiga faciliteter inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till både busshållplatser och tunnelbanestationer.

Snörmakarvägen 13 är perfekt för dig som söker en bekväm och lättillgänglig livsstil. Här kan du trivas och känna dig hemma direkt. Missa inte chansen att bli den stolta ägaren till denna fantastiska lägenhet!

Brf Väverskan 8 är en stor och ekonomiskt stabil förening som utfört alla stora renoveringar. Brf äger marken!

Kontakta oss nu för att boka en visning. Vi ser fram emot att träffa dig och visa dig allt som denna underbara lägenhet har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem på Snörmakarvägen 13!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 800 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Snörmakarvägen såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Snörmakarvägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.