Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Bromma - Bromma-Beckomberga / Söderberga Allé 34

Välplanerad rymlig tvåa om 74 kvm med stor uteplats

Välplanerad 2:a om ca 74 kvm med stor uteplats om ca 30 kvm i eftermiddags-/kvällssol. Vardagsrum med fin parkett samt stora fönster och utgång till uteplat. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Hemtrevligt kök med bra arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Smakfullt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Klädkammare och förråd i lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband. Gångavstånd till Ica nära, Råcksta t-bana och Vällingby C med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Promenadavstånd till Nälstabadet, utegym, gym, Grimsta naturreservat med motionsspår, Mälaren, badplatser, minigolf och fiske.

Här bor man nära till bussen som tar dig till Vällingby C och Spånga C. I Vällingby C har man T-banans gröna linje samt flertalet bussar som tar en runt i Västerort. Från Råcksta tar det endast ca 28 min in till T-centralen och från Spånga C kan man ta pendeltåget in till T-centralen på ca 12 minuter. Välkommen!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Bromma / Bromma-Beckomberga
Söderberga Allé 34
Slutpris: 2 075 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 5 003 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: Markplan av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-17
Noemi Nagy Ansvarig mäklare
Noemi Nagy
Mäklarhuset Enskede
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Bromma / Söderberga Allé