Spannvägen 26

Spannvägen 26

Slutpris

2 800 000 kr


Åkeslund— Bromma— Stockholm

Spannvägen 26


Slutpris
2 800 000 kr

Åkeslund— Bromma— Stockholm

LJUS OCH MYSIG 2:A MED BALKONG HÖGST UPP I HUSET!

- Optimalt planerad
- Renoverat badrum
- Bostadsrättstillägg ingår i avgiften
- Gemensam grill- och/uteplats
- Stor och stabil förening med 156 bostadsrätter och 1 lokal
- Två tillhörande källarförråd
- 500 m till tunnelbanan
- Lummigt läge med närhet till butiker, service och kommunikationer

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och trevliga 2:a med underbar balkong i sydväst läge! Varmt välkomna till Spannvägen 26 och denna charmiga lägenhet med ett svårslaget läge på attraktiv adress i stabil & populär förening med låg belåningsgrad om endast 1 229kr/kvm.

Här bor ni i en ljus och perfekt planerad 40-tals lägenhet med charmiga originaldetaljer mixat med fräscha moderna inslag. I bostaden möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder er vidare in i bostaden. Kök med gott om förvaring, harmoniskt sovrum med plats för större säng, renoverat badrum (2021) med dusch och tvättmaskin samt ett inbjudande vardagsrum med trevliga sociala ytor och med utgång till den trevliga balkongen. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck.

Lägenheten tillhör Brf Stockholmshus 3, en omtyckt och välskött förening som genomgått flertalet stora renoveringar. Föreningen har även 1 lokal som genererar intäkter, amorterar flitigt på lånen samt erbjuder en mycket låg belåningsgrad. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum samt gemensam grill-och/uteplats.

Här bor ni i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur precis intill. Stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. Goda kommunikationer vid både Abrahamsberg och Brommaplan i form av busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. Den här bostaden måste upplevas på plats!

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren, 073-3668170


Boarea
38.5 kvm
Avgift
2 747 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-30

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Spannvägen såldes av oss 2024-05-30. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Spannvägen.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.