Ståltrådsvägen 54

Ståltrådsvägen 54

Slutpris

3 630 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Ståltrådsvägen 54


Slutpris
3 630 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Möjlig trea högst upp i huset med insynsskyddad balkong i sydväst!

- Smakfullt genomgående renoverad
- Balkong i sydväst-läge
- Högst upp i huset
- BRF äger marken
- Två källarförråd

Nu kan jag äntligen presentera en lägenhet med väldigt många rätt! Bostaden ligger högst upp i huset med sydväst-vänd balkong mot ett lummigt och insynsskyddad läge. Här bor man på lugn gata med vattnet som närmaste granne i ett område med en tvärbanestation ifrån Alvik. Några hundra meter ner från huset har man både badbrygga och mysiga promenadstråk längs vattnet. Bostaden erbjuder ett stort och smakfullt renoverat kök med mycket arbetsytor, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Här rymmer man ett större matbord med plats för flertalet middagsgäster -vilket ger en social känsla. Vill man kan man med enkla medel dela av köket för att skapa ett till sovrum! Vidare finner man vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från genomgående fönster med mörk parkett på golv och vitmålade väggar med anslutning till balkongen. Lägenheten har även ett rofyllt sovrum med naturlig garderobsvägg för förvaring. I hallen har man en naturlig plats för avhängning och skoställ. Både i badrum och hall har man golvvärme och i det rymliga badrummet finns både badkar och tvättmaskin.

Föreningen är stabil med god ekonomi och många renoveringar gjorda under åren så som stambyte och fönsterrenovering. De äger marken (ingen tomträtt) och har bra avgifter vilket ger en ekonomisk trygghet. Till lägenheten hör två källarförråd och utöver balkongen så finns gräsytor direkt utanför huset att grilla eller umgås på en skön sommarkväll.

Anmäl intresse i annonsen så berättar jag mer!
Linn Johansson Mäklarhuset.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 910 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Ståltrådsvägen såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Ståltrådsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.