Stramaljvägen 3

Stramaljvägen 3


riksby— Bromma— Stockholm

Stramaljvägen 3riksby— Bromma— Stockholm

Bra planerad tvåa med balkong i söderläge!

- En av de bästa adresserna i området
- Välplanerad och rymliga rum
- Mycket förvaring och stort källarförråd
- Lågt belånad och stabil förening
- Lugnt och naturnära område

Välkomna till Stramaljvägen 3 och denna hemtrevliga och välplanerade tvåa med balkong i rakt söderläge! Här erbjuds en ljus och luftig bostad i en av områdets absolut bästa föreningar med låg belåning. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och plats för större matbord, stort helkaklat badrum med fönster, rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och flera garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån nås balkongen som ligger i fritt söderläge.

Här bor du i hjärtat av populära Riksby med allt du behöver inom kort promenadavstånd. Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid till exempel Judarns Naturreservat och Lillsjön. Centralt läge vid Abrahamsberg eller Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Vidare erbjuds här en av Brommas absolut bästa föreningar. Brf Brickbandet är en stabil och välskött förening med väldigt god ekonomi och många av de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen har en låg belåningsgrad på endast 2 369 kr/kvm. En omtyckt och välskött förening som under åren genomgått flertalet stora renoveringar. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning. Till samtliga lägenheter hör ett rymligt källarförråd om 5-7 kvm.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 117 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Stramaljvägen såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stramaljvägen.

Boka värdering
Linn Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad