Stramaljvägen 10

Stramaljvägen 10


Riksby— Bromma— Stockholm

Stramaljvägen 10Riksby— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD TVÅA MED OTROLIG POTENTIAL!

- Balkong i söderläge
- Optimalt planerad
- Möjlighet att kunna skapa sitt egna drömboende
- Belägen i trivsamt område
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg. Gröna linjens tunnelbana tar dig in till city på ca 15 min.
- Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad om endast 2 344kr/kvm
- Klädkammare i bostaden samt tillhörande rymligt källarförråd
- Tillgång till trivsam innergård med grillmöjligheter

Välkomna till Stramaljvägen 10! Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ditt drömboende.

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa i populära Riksby och Brf Brickbandet! Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam, samt präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Rymligt kök där du får plats med matbord, stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat önskvärt möblemang, luftigt sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum med tvättmaskin. Bostaden har även en härlig balkong i söderläge och en stor klädkammare. Detta är bara några av fördelarna. I källaren finns även ett rymligt förråd.

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan eller Abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
51 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-11

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Stramaljvägen såldes av oss 2024-01-11. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stramaljvägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad