Sulitelmavägen 4

Sulitelmavägen 4

Slutpris

6 300 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Sulitelmavägen 4


Slutpris
6 300 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

OMRÅDETS BÄSTA 3:A MED STOR BALKONG I SOLIGT LÄGE!

- HISS I HUSET
- STOR BALKONG MOT INNERGÅRD
- 2 BADRUM
- GENOMGÅENDE TOPPRENOVERAD
- ATTRAKTIV ADRESS
- STABIL & VÄLSKÖTT FÖRENING
- MÖJLIG 4:A

Med stolthet får jag nu lov att presentera en av områdets absolut bästa 3:or som prickar alla rätt! Varmt välkomna till Sulitelmavägen 4 och denna inbjudande lägenhet med ett svårslaget läge på attraktiv adress i en stabil & välmående förening. Detta är lägenheten för er som söker någonting utöver det vanliga, ett tillfälle som sällan ges!

Här erbjuds en genomgående påkostad och smakfullt renoverad lägenhet med en förstklassig planlösning där varje kvm nyttjas på bästa vis samt genomgående högt i tak vilket bidrar till en otroligt luftig känsla. Stort, inbjudande och arbetsvänligt kök i en öppen och social planlösning mot det ljusa vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen. Två rymliga sovrum med plats för större säng samt önskat möblemang och med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vidare erbjuds här ett stort och exklusivt badrum utrustat med allt man kan önska samt en fräsch gäst-wc. Välkomnande hall med plats för avhängning. Redan i hallen möts man av en väldigt varm och hemtrevlig känsla som tar en vidare in i bostaden. Golvvärme i kök, badrum, gäst-wc och hall.

Lägenheten tillhör Brf Våga Vinn, en omtyckt och välskött förening som utfört många stora renoveringar. Föreningen har en låg belåning och en stabil och välordnad ekonomi. De erbjuder sina medlemmar en gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum som nås på entréplan, parkeringsplatser samt en trevlig innergård med grill och sittplatser.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge ett stenkast från vatten, badplatser och härliga promenadstråk. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service.

Välkommen att kontakta mig för att få höra mer! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset


Boarea
78 kvm
Avgift
5 031 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-01-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Sulitelmavägen såldes av oss 2023-01-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Sulitelmavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.