Svartviksslingan 88

Svartviksslingan 88

Slutpris

4 800 000 kr


Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 88


Slutpris
4 800 000 kr

Minneberg— Bromma— Stockholm

SJÖUTSIKT OCH OTROLIG POTENTIAL!

- Sjöutsikt
- Otrolig potential
- Optimal planlösning
- Gavelläge (fönster i tre väderstreck)
- Bredband inkluderat i avgiften
- Föreningen äger marken
- Populärt bostadsområde med Mälaren som närmsta granne

Välkomna till Svartviksslingan 88 i den vackra och populära oasen Minneberg! Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ditt drömboende med en fantastisk sjöutsikt .

Detta hem har en fördelaktig gavelplanlösning och fönster som bjuder in ljuset från tre väderstreck. Ljust och lättmöblerat vardagsrum som enkelt kan öppnas upp mot köket för en mer social planlösning. Dessutom finns en fantastisk balkong med sjöutsikt, två sovrum och ett badrum. Bostaden disponerar även en stor och rymlig klädkammare samt ett källarförråd. Detta boende kombinerar det bästa av två världar med en avkopplande miljö och enastående vattenskimmer samtidigt som du har närhet till Stockholms stadspuls.

Brf Tranan 259 är en välskött förening som äger marken. Föreningen disponerar bland annat en tvättstuga i varje trapphus (förutom på Svartviksslingan 98) samt 2 festlokaler och två 2 gästlägenheter.

I detta område kan ni njuta av lugnet och omgivningen. Naturen och Mälaren finns precis utanför dörren och bjuder in till härliga promenader och friluftsliv samtidigt som ni har ett kort avstånd in till Stockholm City.

Detta är verkligen en pärla som är svår att motstå och som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess potential. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en förhandsvisning.

Hälsningar,
Emma Bogren - Mäklarhuset Bromma
073-3668170


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 963 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2023-10-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering

Emma Bogren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.