Tackjärnsvägen 12

Tackjärnsvägen 12


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Tackjärnsvägen 12



Johannesfred— Bromma— Stockholm

Totalrenoverad tvåa med härlig sjöutsikt!

- Sjöutsikt!
- Låg avgift
- Låg belåning i BRF
- Totalrenoverad
- Stor balkong
- Flexibelt tillträde

Nu har jag möjligheten att presentera en av de bästa tvåorna på populära Tackjärnsvägen! Här erbjuds en genomgående och smakfullt renoverad lägenhet med stor balkong mot Ulvsundasjön. Huset har förstaparkett ut mot vattnet utan någon insyn från närliggande hus. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och med lättmöblerade rum tack vare den optimala planlösningen. Här erbjuds ett kök med praktisk förvaring, diskmaskin och plats för matbord. Vidare finner ni ett större vardagsrum med naturlig plats för soffa och övrigt möblemang. Sovrummet är rymligt för dubbelsäng, garderober och nattduksbord och sist det helkaklade badrummet med tvättmaskin.

Brf Rostugnen är en stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad (cirka 1200 kr/kvm). Föreningen ingår i en samfällighet med övriga föreningar på gatan där festlokal, grovtvättstuga och parkeringsplats finns att hyra. En plats kostar cirka 300 kr och plats med laddstolpe finns även.

Denna lägenhet finns möjlighet att se omgående, så hör av er för mer information!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 816 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.