Tappvägen 35

Tappvägen 35

Slutpris

3 000 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Tappvägen 35


Slutpris
3 000 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Stilren 2:a med inglasad balkong

Varmt välkommen denna underbara 2:a belägen i Annedal, Bromma. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus hall som öppnar upp mot resten av lägenheten. Härifrån når du sedan både den rymliga klädkammaren och badrummet. Det fräscha badrummet har bra med förvaringsutrymme såväl som både tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken. Lägenhetens vardagsrum med öppen planlösning mot köket har fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna vilket bidrar till den öppna och ljusa känslan. Här får du plats med både soffgrupp och matbord utan att inkräkta på den luftiga känslan. Det stilrena köket är utrustat med allt man kan tänkas behöva så som diskmaskin, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Ute på den inglasade balkongen har du utsikt över föreningens lugna innergård såväl som ån som slingrar förbi husen och mynnar ut i Ulvsundasjön.

Här i Annedal bor du i ett trevligt område med ån alldeles utanför fönstret. Mindre än 100 meter från porten når du närmaste matbutik, och inom gångavstånd har du även flertalet restauranger, förskolor, skolor och gym. Om du går ner till ån och följer den längs med bryggan får du sällskap av ankor, svanar, kajakpaddlare och, om man har tur, även bäver. Väljer du istället att promenera åt andra hållet i sommarsolen kan du få sällskap av flertalet båtar. För den som gillar att cykla finns här trevliga vägar längs vattnet som leder till Kungsholmen och Vasastan, och för den som reser kommunalt ligger närmaste tvärbana Bällsta bro ca 10 minuters promenad bort och närmaste pendeltågsstation Sundbyberg ca 15 minuters gång bort. Från Sundbyberg tar pendeltåget 9 minuter till Stockholm City där övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går. Från Sundbybergs station går även tvärbanan mellan Solna och Sickla och flertalet bussar mot bland annat Liljeholmen och Brommaplan samt tunnelbanans blå linje. I Sundbybergs centrum finner du sedan flertalet restauranger, barer, matbutiker och service. Här bor du alltså med allt du kan tänkas behöva för att möta dina vardagliga behov inom gångavstånd!


Boarea
52.5 kvm
Avgift
3 016 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.