Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Danderyd / Mörby
Axel Johnsons Väg 10
Boarea: 61 kvm
Avgift: 2 370 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Danderyd - Mörby / Axel Johnsons Väg 10

2:a i Brf Mörbybacken 1

Välkommen till denna yteffektiva 2:a om 61 kvm som idag nyttjas som 3:a (stort sovrum som är avdelat i två, se planritning). Lägenheten ligger på andra våningen med utsikt mot Edsviken från vardagsrum och balkong i väster. Gott om förvaring med flera garderober samt både källar och vindsförråd. Bra förening med välskött ekonomi och centralt läge. Gångavstånd till tunnelbana och bussar, samt fina naturstråk vid Edsviken. Bredband och kabel-tv ingår i avgiften.


Köksinspiration

Provmöblera
Axel Johnsons väg
Axel Johnsons väg
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Hall
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Utsikt mot vattnet
Utsikt mot vattnet
Balkong
Balkong
Sovrum
Sovrum
Sovrum "extrarum"
Sovrum "extrarum"
Badrum
Badrum
Planritning 3D
Planritning 3D
Planritning
Planritning
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Rymlig hall med flera garderober med överskåp och hatthylla innanför dörren (säkerhetsdörr) till höger. Ekparkett på golvet och ljusa tapeter på väggarna. Här finns också ett praktiskt städskåp.
 • Kök
  Kök med ekparkett på golvet och matplats vid fönstret. Vitmålade väggar. Köksutrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, spis med varmluftsugn och häll och fläktkåpa i rostfritt. Diskbänk i rostfritt, kakel ovan arbersytor.
 • Vardagsrum
  Stort vardagsrum med vacker ekparkett och vitmålade väggar. Balkong i bästa västerläge med utsikt mot skogen och Edsviken.
 • Sovrum
  Stort sovrum som idag är avdelat i två medelst uppsatt vägg. Integrerad dubbelgarderob. Ekparkett på golvet, målade väggar.
 • Badrum
  Helkaklat badrum med klinkergolv. Stambytt. Här finns wc, handfat, badkar, toppmatad tvättmaskin, badrumsskåp med belysning, handdukstork och vädringsfönster.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  61 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1954
 • Renovering Omarbetning etc
  Fastigheterna är stambytta 2003-2005. Ny eldragning, elcentraler, armaturer mm 2007-2008. Ny tvättstuga, ombyggnad inklusive nya maskiner 2008-09. Uppgraderat brandskydd med nytt brandlarm, brandsäkra genomföringar, nya branddörrar samt nya säkerhetsdörrar 2009. Nytt elektroniskt låssystem med porttelefoner 2009-10. Samtliga fönster, som ej tidigare bytts, har under 2010-12 ersatts med nya 3-glas isolerfönster. Totalt 1.363 fönster. 2012 tvingades vi ändra sophanteringen och investera i sopkärlsskåp. Samma år installerades temperaturgivare för fjärravläsning i samtliga lägenheter. Under 2013-14 har alla trapphus, allmänna utrymmen samt el- och undercentraler målats om. I december 2013 erhöll föreningen ett godkännande vid den obligatoriska ventilationskontrollen OVK, efter omfattande renoveringsarbeten. Samma år uppgraderades värmesystemet med nya flödesscheman, radiatorventiler och termostater. Parkområdet är väl underhållet med utrymme för rekreation i en fin natur med viss utsikt över Stockholm och Edsviken. Den centrala delen av parken med lekplats har under 2014 byggts om och försetts med fler sittgrupper och bättre belysning.
 • Övriga utrymmen
  Tvättstuga i intilliggande fastighet
Energideklaration
 • Energiprestanda
  168 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-04-29
TV- och Internetanslutning
 • Basutbud ingår i avgiften. Bredband ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Har separat kö.
 • Parkering
  P-plats: Har separat kö.
Ekonomi
 • Avgift
  2 370 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,259
Föreningen
 • Benämning
  Brf Mörbybacken 1
Området
 • Mörbybacken 1 är namnet på vår bostadsrättsförening som ligger i Danderyd med ett lugnt och lite avskilt område mellan Danderyds sjukhus och Mörby Centrum längs E18 Norrtäljevägen. Avståndet till centrala Stockholm är c:a 10 km. Kommunikationerna är extremt goda med T-bana mot city. Men Mörby är även en knutpunkt för bussar med tvärförbindelse inom regionen samt bussar till Täby, Vallentuna, Norrtälje och hela Roslagen. tillgång till all service man kan önska. Läkarstation, tandläkare, bibliotek, apotek, banker, närpolis, systembolag och ett stort antal butiker. En omfattande utbyggnad av centrum kommer att ske under de närmaste åren. I närområdet finns både barnomsorg samt flera skolor både för låg-, mellan- och högstadie. Den golfintresserade har Kevinge Golfbana som granne. Kommunen har ett aktivt föreningsliv med inomhushallar för både fotboll, curling, ishockey, tennis och bad. Området byggdes i mitten på 50-talet och föreningen tog över 1995.
 • Kommunikationer
  Gångavstånd till Mörby Centrum med bussar och tunnelbana.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.