Kvarnvägen 37b

Kvarnvägen 37b

Slutpris

1 600 000 kr


Danderyd— Stockholm

Kvarnvägen 37b


Slutpris
1 600 000 kr

Danderyd— Stockholm

Attefallshus i Nora med uteplats och egen trädgård samt parkering.

Litet mysigt attfallshus i New England-stil byggt 2019 byggt i bostadsrätts form, färdigställt år 2019. Huset är på 19 + 19 kvm om 1 rok samt altan och en egen trädgård och parkeringsplats. Attefallshuset är byggt i ett plan med källare, mysig tomt och uteplats som är skyddad och erbjuder bra solläge samt en generös uteplats direkt ansluten till kök. Hela hemmet genomsyras av hög kvalitet med noggrant utvalda material.

Denna bostadsrättsförening är välskött och obelånad, äger marken, och huset är välisolerat och värms upp av en effektiv luftvärmepump, vilket resulterar i mycket låga driftskostnader.

Välkommen på visning till detta fina hus!

- Skuldfri förening
- Luft värmepump, golvvärme på nedre plan.
- Insynsskyddad altan och tomt med bra solläge
- Parkering för en bil
- Ett sovrum
- Platsbyggt kök och hög kvalité på snickerier och materialval
- Insynsskyddad tomt
-Liten uteplats vid entré

Danderyd Nora är en idyllisk stadsdel belägen i kommunen Danderyd strax norr om Stockholm. Området kännetecknas av sitt lugna och grönskande miljö med närhet till både stadsliv och naturområden. Här finns vackra promenadvägar längs med Mälaren och Djursholms kanal där invånare kan njuta av naturen och vackra vyer.
Danderyd Nora erbjuder också närhet till flera skolor och förskolor, vilket gör det till ett populärt val för familjer med barn. Området har även ett bra utbud av service och bekvämligheter, inklusive mataffärer, restauranger och andra lokala företag.
Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med närhet till bussar och t -banan som ger enkel åtkomst till centrala Stockholm och andra delar av regionen.
Sammanfattningsvis är Danderyd Nora en attraktiv och fridfull stadsdel med en perfekt balans mellan stadsliv och natur, vilket gör det till ett eftertraktat bostadsområde för många.

Välkommen på visning.


Boarea/biarea
19/18 kvm
Avgift
1 005 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna villa på Kvarnvägen såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Kvarnvägen.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.