Modgunnvägen 4

Modgunnvägen 4

Slutpris

11 900 000 kr


Djursholms Ekeby— Djursholm— Danderyd

Modgunnvägen 4


Slutpris
11 900 000 kr

Djursholms Ekeby— Djursholm— Danderyd

Charmigt och väldisponerat sekelskifteshem för den stora familjen

Perfekt belägen på lugn villagata ligger denna själfulla sekelskiftesvilla Anno 1909 med en utbyggnad från 1967. Här finns fantastiska möjligheter, nyttja hela villan själv, generationsboende eller varför inte ha företaget på källarplanet hemma.
Känslan i huset är fantastisk, mycket tack vare de fina originaldetaljerna som finns bevarade samt en planlösning som bjuder in till umgänge. Ljuvlig trädgård med mycket grönska och flertalet fruktträd.
Villan erbjuder totalt 6 sovrum, två sällskapsrum på entréplan, trevligt kök med stora fönsterpartier som vetter mot grönska. Källare med separat entré och med plats för gott om förvaring.
Stor, lummig, uppvuxen trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek samt möjlighet till dubbelgarage om så önskas.

Läget i Djursholms Ekeby är perfekt, 115 meter för att vara exakt till Roslagsbanans station Djursholms Ekeby som tar dig in till Stockholm city på enbart ca 10 minuter. Här bor du med närhet till bra skolor, barnomsorg och fina grönområden. Djursholms golfbana i närområdet och med en kort cykeltur tar du dig till Djursholms Torg med dess stora serviceutbud med flera riktigt bra restauranger, affärer, apotek och läkarmottagning och bank.
Promenadstråk runt Ekebysjön och möjlighet för bad varma sommardagar och skridskor vintertid.

Det bästa med läget måste man ändå säga är närheten till naturen. Här bor man med grönskan inpå knuten men ändå nära storstadens puls.


Välkommen till ett hem att trivas i!


Boarea/biarea
218,5/41,3 kvm
Driftkostnad
49 861 kr/år
Tomtarea
1 583 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-19

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Modgunnvägen såldes av oss 2019-10-19. Se alla våra försäljningar i Djursholm samt även på Modgunnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.