Ymervägen 20A

Ymervägen 20A

Slutpris

16 250 000 kr


Djursholm— Danderyd

Ymervägen 20A


Slutpris
16 250 000 kr

Djursholm— Danderyd

Trivsam 1,5-plansvilla - Insynsskyddad tomt - Öppen spis - Optimalt läge - Barnvänligt

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Djursholm ligger denna välplanerade 6 rums villa med om ca 178 kvm + 19 kvm, belägen i bästa syd/väst läge. Huset som uppfördes i klassisk stil av nuvarande ägare är från 1981 och åtnjuter många av de egenskaper som är uppskattade idag så som vattenburen bergvärme och mekanisk ventilation med återvinning, gott om förrådsytor samt garage.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. Entréplan huserar med stora sällskapsytor, kök, matsal och vardagsrum med öppen spis. Från vardagsrummet når ni den stenlagda insynsskyddade uteplatsen. Köket i klassisk stil erbjuder väl tilltagna arbetsbänkar och gott om förvaring. Stort vardagsrum i vinkel med öppen spis, skjutdörrar till matsalen med bra ljusinsläpp från det trevliga burspråket. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avgränsad på ett behagligt sätt. Vidare finns stor välkomnande entréhall,. gäst wc, duschrum i anslutning till bastu, tvättstuga, förråd, groventré samt varmgarage i entréplanet.

Den privata avdelningen är belägen i på ovanvåningen. Här finns tre ordentliga sovrum, allrum med utgång till balkong, stort helkaklat badrum med dubbelhandfat wc, dusch samt bidé.

På gångavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter, Djursholms torg med matbutik, restauranger, flertalet skolor, lekparker, fotbollsplan mm. Allt detta gör detta område till det perfekta området för dig med barn.

Varmt välkommen till denna trivsamma fastighet i ett lugnt och etablerat villakvarter.


Boarea/biarea
178/19 kvm
Driftkostnad
56 500 kr/år
Tomtarea
1 202 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-14

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Ymervägen såldes av oss 2021-08-14. Se alla våra försäljningar i Djursholm samt även på Ymervägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Tore Svennberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.