Baggbolvägen 31 / Smara / Edsbro / Norrtälje

Trivsam stuga i mycket gott skick med stor trädäckad uteplats samt bastu

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
15 923 kr/år
Tomtarea
2 104 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Baggbolvägen såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Baggbolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam och invändigt renoverad stuga i mycket gott skick. Stugan är genomgående inredd i ljusa materialval och ett ljust laminatgolv. Kök med modern vit skåpinredning samt full maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kökets matplats och vardagsrum ger en härlig rymd samt ett fint ljusflöde från fönster i tre väderstreck. Centralt placerad i huset är den värmande braskamin samt luft/luft värmepump. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng samt rymlig möblerar hall. Badrum inrett med mosaik och väggkakel samt dusch och förbränningswc. Det finns två utgångar till altanen som sträcker sig runt halva huset samt en utgång till balkongterrass i öster. Stor tomt med vackra blomster och fruktträd samt plan gräsyta som inbjuder till lek och bollspel. Friggebodden är inredd med relax och bastu. Bra förrådsutrymmen i husets källarplan med tvättstuga och snickarrum. Separat förrådsbyggnad. Promenadavstånd till en av områdets badplatser.

I området finns två badplatser och båtplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik . Avstånd till Stockholm är ca 8 mil, Norrtälje ca 3,5 mil och till Uppsala är det ca 5 mil. Inom 40 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.