Gärstavägen 2

Gärstavägen 2

Slutpris

1 185 000 kr


Edsbro— Norrtälje

Gärstavägen 2


Slutpris
1 185 000 kr

Edsbro— Norrtälje

Möjlighet att förverkliga er torpardröm.

Charmigt torp om 73 kvm med anor fån 1900-talets början, beläget strax utanför Edsbro på stor härlig tomt med ypperliga kommunikationer till både Uppsala, Stockholm och Norrtälje. Här finns plats och möjlighet till allt från renovering och odling till höns och egen ateljé. På entréplan möts man av den välkomnande hallen med plats för ytterkläder och trappa upp till övre plan. Stort trivsamt kök med vedspis ( ej i bruk) och matplats vid fönster, vardagsrum med fönster i två väderstreck och fin kakelugn ( ej i bruk) samt duschrum med plats för tvättmaskin. På övre plan möts av ett allrum med två kattvindar med bra förvaring samt ett sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möbel. Fin glasveranda som nås från utsidan. Möjlighet finns att öppna upp från vardagsrummet för att få ett matrum/extra sovrum om man vill.

Stor uppvuxen tomt om hela 3800 kvm med insynsskyddat läge. Trädgårdstomt närmast huset med möjlighet till flera uteplatser och i övrigt lättskött naturtomt. I trädgården finns bland annat äppelträd, päronträd, rosor, syrener och en fin gammal stengärdsgård. Saft och sylt kan ni förvara i jordkällaren med vackert välvt innertak. Den gamla ladan är i behov av kärlek och här kan bara fantasin sätta gränser. På tomten finns även ett nyare garage med plats för en bil samt gäststuga och två mindre förråd.

Till Edsbro centrum är det ca 10 min promenad; man har nyligen anlagt en fin gång och cykelväg, så man slipper trafiken.
I Edsbro finns bland annat matbutik, pizzeria, förskola, skola F- 6, idrottsplats, elljusspår och i sjön Gisen finns ett fint kommunalt bad. Fastigheten ligger endast 100 meter från busshållplatsen för buss mot Uppsala.

Avstånd:
Norrtälje 3 mil ( 28 min)
Uppsala 5 mil ( ca 48 min)
Stockholm 7 mil ( ca 56 min)


Boarea/biarea
73/14 kvm
Driftkostnad
23 925 kr/år
Tomtarea
3 800 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gärstavägen såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Gärstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.