Hallonsveden 14

Hallonsveden 14

Slutpris

1 000 000 kr


Smara— Edsbro— Norrtälje

Hallonsveden 14


Slutpris
1 000 000 kr

Smara— Edsbro— Norrtälje

Timrad idyll med närhet till skogen

I en glänta vid skogsbrynet ligger detta gediget timrade fritidshus. Tomten är helt skyddad från insyn och du kan njuta av solen helt ostört från altanen i sydläge som löper längs med husets långsida. Framför altanen finns en fin gräsyta lämplig för trevliga fritidsaktiviteter eller egen odling. Längs med tomtens långsida är det allmänning som ägs av kommunen.

Fritidshuset är på 48 m² och isolerat, vilket gör det möjligt att tillbringa fina vinterdagar i huset. Vägarna hålls rena från snö vintertid, något som underlättar vinterboende. Från entrén kommer du in i allrummet där det finns stora möjligheter att efter eget tycke och smak finna en inredning som passar just dig. Allrummet har stora härliga fönsterpartier i två väderstreck som ger ett ljust och inbjudande intryck. Från allrummet finns utgång till den stora altanen i sydläge. I allrummets mitt finns den stora och värmande öppenspisen med braskamininsats. Köket når du enkelt via tvåa breda öppningar, en vid entrédörren och en på sidan om öppenspisen. Inredning och vitvaror är installerade i år och det finns gott om utrymme för matplats.

På tomten finns ett trevligt gästhus med plats för dubbelsäng och med en garderob. Badhuset är nybyggt på ca 15 m² och utrustat med vattentoalett, duschkabin och bastu, det finns även plats för relaxmöbler för den som vill ta en paus efter ett härligt bastubad.

Egen borrad brunn förser fastigheten med vatten och en nyligen anlagd 3-kammarbrunn med infiltration löser avloppsfrågan.

Till badet vid sjön Sottern tar det ca 5 minuter med bil. Till närmaste busshållplats är det ca 2,7 km och till tätorten Edsbro med flera trevliga turistattraktioner är det ca 8 km.


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
16 300 kr/år
Tomtarea
2 734 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-11-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.