Lars Fredriks väg 88 / Edsbro - Erken / Edsbro / Norrtälje

Sjötomt som ligger helt ogenerat i naturreservat med egen brygga!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
20 kvm
Driftkostnad
1 347 kr/år
Tomtarea
1 190 kvm
Totalareal
2 250 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lars Fredriks Väg såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Lars Fredriks Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsbro - Erken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljuvlig sjötomt med eget vatten 1 060 m² som ligger helt ogenerat i naturreservat med egen brygga! Fin enkel stuga om ca 20 kvm som fördelas på sällskapsrum, kök och ett sovrum med vackert trägolv. Altan med fin vattenkontakt och lättskött naturtomt om 1 190m² med plan gräsyta. Ett rofyllt och ostört läge med vindskyddad tomt som omgärdas av vacker natur. På tomten finns utedass och förråd. Här kan du bada och fiska från den egna bryggan, upptäcka öar och gå på svamppromenader. Platsen är en riktig oas där man känner att stadens ljud och brus försvinner, trots att Erken-Edsbro bara ligger ca 25 min från centrala Norrtälje med bil och bara 1,5 timme från Stockholm. Den fina sjön Erken blir snabbt varm på sommaren och är en uppskattad badsjö både av de stora och små.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.