Clas Horns Väg 3c / Ekerö Centrum / Ekerö

EN MYCKET FIN OCH TRIVSAM 4:A I NYSKICK MED STOR UTEPLATS

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 227 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Clas Horns Väg såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Clas Horns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekerö Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade ljusa bostad med öppen planlösning om 94 kvm! Bra planerad med ett centralt populärt läge nära Ekerö C. Lägenheten har genomgående stilrena materialval och mattlackade ekparkettgolv, ljusa släta väggar och helkaklat fint badrum med golvvärme. Gångavstånd till buss, pendelbåt, skolor och Ekerö centrum. Det öppna vardagsrummet leder dig ut till den stora uteplatsen mot den mysiga innergården. Ta pendelbåten eller bussen till Stockholms centrum. Bara att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ekerö centrum

Ekerö centrum eller Ekerö tätort som de också kallas är beläget på trevliga Ekerön. Centrummet som erbjuder de mesta man behöver stod klart 1991.

Nöje och shopping

Ekerö centrum erbjuder en stor välsorterad livsmedelsbutik, klädbutik, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bibliotek, bageri, systembolag, sportaffär, blomsteraffär, bokaffär m.m. Ekebyhovs slott inte långt ifrån centrum har en underbar park och en vacker bokskog att promenera i. Där finns även en lunchservering som serverar utsökta luncher. Här arrangeras även årligen firanden på valborg, midsommar och en mysig julmarknad samt andra kulturella evenemang.

Sport och fritid

För den idrottsintresserade finns Träkvistavallens idrottsanläggning med bl.a. fotbollsplaner, tennisbana och ishall. Är man hästintresserad finns det ett stort utbud av stall och ridskolor. Det är mycket nära till Jungfrusundsåsens naturområde som bl.a. erbjuder mycket fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs skidbacke med fyra nedfarter. På Ekerö finns tre golfbanor, Mälarö GK, Drottningholm GK samt Troxhammar GK.

Kommunikation

Från Ekerö centrum är bussförbindelserna mycket bra till Brommaplan, beräknad restid är ca 15 minuter. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje samt ett flertal busslinjer. Från Ekerö Centrum kan man ta pendelbåten, linje 89 in till Stockholm. Bilfärja finns mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun). Snabbt och enkelt tar man sig ut på E4:an.Från Ekerö finns en färjeförbindelse över till Slagsta för den som snabbt vill ta sig söder ut. För utförligare info och turlista gå in på www.farjerederiet.se

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och skolor, bl.a. Ekebyhovsskolan, Närlundaskolan, Birkaskolan med Montessori-pedagogik, Tappströmsskolan, förskolan Ångbåten och Ekuddens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.