Tore Svennberg, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Enebyberg—

Danderyd




Enebyberg— Danderyd


Förberedd försäljning

Enebyberg— Danderyd

Trivsamt radhus med gavelläge och dubbelgarage i Enebyberg


Referensnummer
231 526
Boarea
134 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Tore för mer information kring Anmäl intresse.

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Enebyberg

Enebyberg är ett grannområde till Täby som mestadels består av Villor och radhus. Området präglas av villa- och småhusbebyggelse från olika tidsperioder. I de äldre östra delarna finns mycket kvar av det tidiga 1900-talets villaarkitektur. Det som tidigare var betesängar och sankmarker framför Enebybergs gård uppvisar flera typexempel på radhus- och kedjehus-bebyggelse från 1960- och 1970-talet.


01
Fördelar med området
Tågstation Parker/Grönområden Butiksgata/köpcentrum Tryggt Gym Lugnt Bokhandel Motionsspår Bussar Restauranger Barnvänligt Caféer

02
Nöje och shopping

Enebyberg erbjuder 2 knytpunkter för restaurang och handel. Enebyängen som erbjuder Stora Coop, sushirestaurang , inredningsbutik samt apotek bara för att nämna några.
Mer centralt inne i Enebyberg ligger Eneby torg som är ett mysigt och trivsamt torg omringat av ett fåtal lägenheter, där det erbjuds en välsorterad Ica-butik, vårdcentral, apotek, frisör samt ett lokalt gym.

I nära anslutning till Eneby torg finns även Enebykyrkan och ett trivsamt bibliotek öppet för allmänheten.


03
Fritid

Enebyberg ligger intill Rinkebyskogen. Från Eneby Torg leder Rosenvägen till Enebybergs gård, och Eneby skogsväg vidare till Rösjön där det finns badbryggor vid en sandstrand.

Skogen och ängarna vid Rösjön som ligger nära Enebyberg vårdas aktivt för att bevara en biologisk mångfald. Invid Eneby skogsväg, ca 400 m väster om Enebybergs gård, finns en anlagd våtmark och ett vindskydd med grillplats.

Söder om Enebyberg, vid Rinkeby och inom synhåll från Danderyds kyrka, börjar Roslagsleden. Den fortsätter genom Rinkebyskogen via Enebybergs idrottsplats och Rösjön.
Enebybergs idrottsplats på Arholmavägen erbjuder konstgräsplaner, ishall, motionshall, gräsplan, motionsspår och skidspår m.m.


04
Kommunikation

Tågstationen Enebyberg har förbindelser med roslagsbanan som tar dig in till Tekniska högskolan på ca 15 minuter.
Bussar går med jämna mellanrum genom stadsdelen mot Danderyds sjukhus där du även kan ta dig vidare med tunnelbanans röda linje.


05
Familjeliv

I närområdet finns Enebo förskola, Enebybergs montessoriförskola, samt Enebybergs skola, (F-6) och Fribergaskolan belägen närmare Mörby Centrum (7-9).


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tore!

Tore Svennberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.