Skolvägen 28

Skolvägen 28

Slutpris

7 200 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Skolvägen 28


Slutpris
7 200 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Renoverad villa i klassiskt 60-tal med vacker tegelfasad

I det lummiga och vackra Enebyberg ligger denna vackra och välplanerade tegelvilla om totalt 211 m². Bostadshuset är belägen på en trädgårdstomt och har under de senaste åren genomgått en omfattande renovering där allt från yttertak, ytskikt, värmeanläggning, kök och badrum är nytt. Inget har lämnats åt slumpen. Bostaden renoveringar har noga avvägts mellan modern komfort kombinerat med de bibehållna klassiska attributen.

Entréplanet erbjuder ett stort kök med en separat matplats. Vardagsrummet präglas av ett härligt ljus med fönster i burspråk och en altandörr som leder er ut till uteplatsen i bästa sydvästläge. Övriga attribut är den vackra stavparketten och den murade öppna spisen med insats. På entréplanet finns tre ordentliga sovrum samt ett bibliotek som med fördel kan nyttjas som ett fjärde sovrum, även det med en murad öppen spis. Vidare finns här ett helkaklat badrum med dusch.

Souterrängvåningen är delvis inredd som bostadsarea och erbjuder ett allrum, stor tvättstuga, ett nyrenoverad badrum med både dusch och badkar samt ett stor mastersovrum med ett härligt skjutdörrsparti i glas som sträcker sig från golv till tak. Den stora klädkammare erbjuder föredömlig förvaring och ligger i direkt anslutning till master sovrummet. I souterrängvåningen finns ytterligare ett hobbyrum samt ett pannrum som lämpar sig perfekt som förvaringsutrymme men som även kan göras om till boutrymmen. .

Varmt välkommen till denna vackra 60-tals villa i vackert tegel.


Boarea/biarea
145/66 kvm
Driftkostnad
39 978 kr/år
Tomtarea
922 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-09

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Skolvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Enebyberg samt även på Skolvägen.

Boka värdering

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.