Muskögatan 10

Muskögatan 10

Slutpris

6 800 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Muskögatan 10


Slutpris
6 800 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Praktiskt villa med renoveringsbehov och solig hörntomt.

Välkommen till ditt framtida hem! Denna villa är perfekt för dig som söker en mysig tillflyktsort med en solig altan och en hörntomt som bjuder på sol från morgon till kväll. Dessutom ingår ett generöst garage för den som önskar extra förvaringsutrymme eller plats för hobbyverksamhet.

Träd in i husets potential, där varje detalj kan bli en del av din personliga historia. Köket står redo att förvandlas till den kulinariska plats du alltid drömt om, och det är dags att låta din kreativitet flöda.

Utforska möjligheterna i källaren, där du har ett badrum samt rum och förråd att utforma efter dina behov. Det är det perfekta utrymmet för att skapa ett extra sovrum, arbetsrum eller ett mysigt hemmaspa där du kan koppla av.

På den friköpta tomten om drygt 500 kvm har du möjlighet att skapa din egen oas med planteringar - blommor, buskar och gröna växter kommer inte bara att försköna din trädgård utan också bidra till en känsla av lugn och ro.

Fastigheten är strategiskt placerad nära kommunikationer och en bekväm matbutik, vilket underlättar vardagen avsevärt. Men det blir ännu bättre – här finns två skogar som inbjuder till härliga promenader och utegym samt två lekplatser för aktiva barns lekar.

Denna villa är inte bara ett hus, det är ett hem där du kan skapa livslånga minnen. Trots eventuellt renoveringsbehov ger detta dig möjligheten att forma din drömlya. Kom och och upptäck charmen i detta fantastiska boende.


Boarea/biarea
71/80 kvm
Driftkostnad
36 187 kr/år
Tomtarea
535 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Muskögatan såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Muskögatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.