Amatörvägen 49

Amatörvägen 49


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Amatörvägen 49Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Detta härliga ord - inflyttningsklart! Friköpt familjedröm i "Tallis" med underbar trädgård!

1 mars 2001, snart 23 år - så länge har vi bott och trivts här. Barnen har fötts och vuxit upp, sprungit mellan trädgårdarna till kompisar, lekt och hoppat i varandras studsmattor - känt sig trygga. De har gått i skolan och helt plötsligt blivit stora och flyttat hemifrån så nu är det dags för nästa fas i livet och för nästa ägare att ta över allt det fina. Det bästa är den lugna gatan utan genomfart, att ytterdörren är mot trädgården är väldigt skönt och att kunna gå rakt ut och plocka plommon, äpplen, björnbär, vinbär, jordgubbar och hallon utan att ens ta på sig skorna. Braskaminens värme de kalla dagarna är ljuvligt! Dessutom närheten till stadens sus men ändå lugnt och Bullerbyigt en häftig kombination. Livet på Amatörvägen har varit väldigt fint❤️

Säljaren välkomnar Er till detta välvårdade och charmiga hus i ett av stadens mest omtyckta villaområden! Här får du en fantastisk möjlighet att bo i ett hem i utmärkt skick, med 3-5 rymliga sovrum och en rad bekvämligheter som kommer att göra ditt liv bekvämare och mer avslappnat. En sann pärla med fina ytor och generösa fönster som ger mycket naturligt ljus. En varm, bokstavligen, tack vare den öppna spisen och inbjudande atmosfär sprids genom hela huset. Du kommer att älska att koppla av i vardagsrummet framför den öppna spisen under kalla vinterkvällar. Köket är modernt och välutrustat med utrymme för matlagning och umgänge med vänner och familj. Ett extra rum finns tillgängligt som du kan använda som ett arbetsrum eller bibliotek, idag matsal. Den platta trädgårdstomten är perfekt för barns lek och trädgårdsfesterna. Självklart grillning och odling i växthuset och avkoppling utomhus. Trädgården erbjuder också möjligheter för grönskande planteringar för gröna fingrar. Huset är beläget på en lugn och barnvänlig gata, vilket gör det till en perfekt plats för familjer. Bara två kvarter bort finner du det vackra grönområdet vid Olympiaplan, perfekt för promenader och utomhusaktiviteter. Tunnelbanestationen ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig enkel åtkomst till stadens centrum och andra områden. Du kommer att älska den närhet till alla bekvämligheter som området har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är detta hus den perfekta platsen för dig och din familj. Med sitt utmärkta skick, generösa utrymmen och den underbara omgivningen, kommer du att trivas och skapa många minnen här. Här är det bara att flytta in - är det inte så det ska vara? Välkommen på visning i trevliga Tallkrogen!


Boarea/biarea
66/66 kvm
Driftkostnad
39 348 kr/år
Tomtarea
513 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna villa på Amatörvägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Amatörvägen.

Boka värdering
Erik Åkerberg
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad