Bastuhagsvägen 49 / Stureby / Enskede / Stockholm

Ljus och öppen 4:a med balkong mot grön innergård!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
84,5 kvm
Avgift
4 765 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 4
Såld
2018-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2018-01-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern 4:a i Svanen-märkt fastighet från 2015.

Lägenheten ligger i ett ljust och härligt läge, mycket tack vare fönstren i tre väderstreck! Gedigna materialval och god förvaring. Eftersom lägenheten är nyproducerad år 2015 är alla ytskikt i gott skick och här finns även det lilla extra i form av en rejäl möblerbar balkong i klockrent söderläge. Lägenheten känns modern med ljusa ekparkettgolv och vitmålade väggar, snygga stilrena badrum/wc och vackert kök i vitt med svart arbetsyta och rostfria vitvaror.

Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till tunnelbanans hållplats Stureby och du når även buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp samt buss 173 som passerar mellan Skarpnäck och Skärholmen inom några minuters promenad.

Tvärs över vägen ligger den populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse. Nära/i anslutning till skolan ligger flera förskolor och en stor lekplats.

Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställts stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.

Välkommen till detta härliga boende, det är bara att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration